HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek sesle müzik dinleyeni kavgada 15 yerinden bıçakladı

Samsun'da evinin yanında park halinde otomobilin içinde yüksek sesle müzik dinleyip çevreyi rahatsız ettiği iddia ettiği 2 kişiyi bıçaklayan genç, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yüksek sesle müzik dinleyeni kavgada 15 yerinden bıçakladı

Olay, Canik ilçesi Demirci Mahallesi'nde gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinin yakınındaki park halinde otomobilin içinde yüksek sesle müzik dinleyip çevreyi rahatsız ettikleri iddia edilen araçta bulunan M.K.(46) ve Ş.D.(45) ile R.Ş.(22) ve Y.Ş.(21) arasında kavga çıktı.

Kavganın büyümesi üzerine R.Ş., M.K. ve Ş.D.'yi bıçakladı. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hafif yaralanan Ş.D. ayakta tedavi görürken, 15 yerinden yaralandığı ileri sürülen M.K. ise yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Canik İlçe Jandarma Karakolu ekipleri olayla ilgili R.Ş. ve Y.Ş.'yi gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Y.Ş., savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, R.Ş. ise tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren R.Ş., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler