HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksekova'da kepekler bugün de açılmadı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 3 gün önceki olaylar sırasında Mehmet Reşit İşbilir ile Veysel İşbilir'in öldürülmesi ile başlayan gerginlik devam ederken, ilçede bugün de esnaf kepenk açmadı.

Hakkari - (DHA) - Yüksekova'da çıkan olaylarda 3 gün önce amca- yeğen Mehmet Reşit ve Veysel İşbilir'in silahla öldürülmesi, önceki gün ise yine Bemal Tokçu'nun silahla ağır yaralanması ile birlikte tırmanan olaylar dün akşam saatlerine kadar devam etti. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde yoğun bakıma alınan Tokçu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, Yüksekova'da bugün de esnaf protesto amaçlı kepenk açmadı.

İlçede fırın ve nöbetçi eczanelerin dışında hiç bir işyeri açılmazken BDP'nin de öğlen saatlerine doğru protesto yürüyüşü yapacağı belirtildi.

OKULARA KAR TATİLİ

Bu arada ilçe merkezi ve bağlı köylerinde ilk, orta ve liseler bugün kar nedeniyle tatil edildi. Kar kalanlığının ilçe merkezinde 5, yüksek kesimlerde ise 15 santimeyereyi bulması ve okuların büyük bölümünün taşımalı eğitim vermesi nedeniyle Kaymakamlık kararıyla okulların tatil edildiği bildirildi. Yüksekova Kaymakamı Yasin Tiktağ, dün akşamki meteoroloji verilerine göre okuları tatil ettiklerini, ancak bugün ilçede havanının açık ve güneşli olduğunu söyledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler