HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüzleri maskeli grup rastgele ses bombası ve havai fişek attı

Elazığ'ın Arıcak ilçesi Bükardi beldesinde bir çocuğun köpek tarafından ısırılmasını bahane eden grup, Bükardi Jandarma Karakolu yakınlarında toplanarak rastgele ses bombası ve havai fişek attı.

Bükardi beldesinde köpeklerin saldırısına uğrayan Barış Çetintaş, Diyarbakır'ın Dicle İlçesi Devlet Hastanesi'nde tedavi edilerek taburcu oldu. Dün akşam saatlerinde olayı istismar etmek isteyen bir grup, Dicle ilçesinden Bükardi beldesine gelerek belde jandarma karakolu önünde açıklama yaptı. Grubun ayrılmasından hemen sonra yüzleri maskeli 5-6 kişi, ortalığa rastgele ses bombası ve havai fişek attı.

Elazığ Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Elazığ ili Arıcak ilçesi Bükardi beldesinde 15 Temmuz 2014 günü saat 19.15 sıralarında başıboş olarak dolaşan köpekleri taşlayan Barış Çetintaş isimli çocuk köpekler tarafından ısırılmıştır. Barış Çetintaş, Dicle İlçe Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilmesine müteakip taburcu edilmiştir. Bu olayı istismar etmek isteyen bir grup, Dicle ilçesinden Bükardi beldesine gelerek Bükardi Jandarma Karakol Komutanlığı önünde 17 Temmuz 2014 günü saat 18.00 sıralarında basın açıklaması yapmıştır. Basın açıklaması yapan grup, olay mahallinden ayrıldıkları esnada yüzleri maskeli 5-6 kişilik bir grup tarafından ses bombası ve havai fişek atılmıştır. Sağduyulu Bükardi halkımız tarafından bu provokatörlere itibar edilmeyerek, gösteriye katılım olmamıştır" denildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler