HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zincirleme kaza:3 ölü!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde tek şeritten ulaşımın sağlandığı Ankara Yolu Oylat Kavşağı’nda kamyonet ile iki kamyonun karıştığı zincirleme kazada 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 09.30 sıralarında Bursa Ankara Karayolu üzerinde bulunan ve yol çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiği Oylat Kavşağı’nda meydana geldi. Bursa istikametine giden Serkan Eroğlu idaresindeki 16 NJ 288 plakalı kamyonet, kavşaktan dönerken Ankara yönüne gitmekte olan Hasan Hüseyin Kabadayı'nın kullandığı 43 DT 779 plakalı kamyonun arka kasasına çarptı. Kaza nedeniyle kamyonun durması üzerine aynı istikamete giden Ali Osman Sezgin idaresindeki 06 PHT 22 kamyonunda çarpması sonucu iki araç arasında kalan kamyonettin sürücüsü Serkan Eroğlu ile yanında bulunan Gülderen Eroğlu ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın hayatını kaybetti. Kamyon sürücüleri Hasan Hüseyin Kabadayı ile Ali Osman Sezgin yaralandı.
Kazanın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil Ambulans ile polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

En Çok Aranan Haberler