HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zincirleme kazada yaralanan 77 yaşındaki kadın öldü

Ankara Caddesi’nde, biri TIR beşi otomobil toplam 6 aracın karıştığı zincirleme kazada ağır yaralanıp hastaneye kaldırılan 77 yaşındaki Nahide Çevik müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Zincirleme kazada yaralanan 77 yaşındaki kadın öldü

Tufan HAMARAT/İZMİR, (DHA)- Ankara Caddesi, Sirgeli Kavşağı yakınlarında dün saat 10.00 sıralarında meydana gelen kazada; Bornova’dan kent merkezine girişte kullanılan yolda işe gidenler nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Eğimli yolda hızla ilerleyen Nihat Çevik yönetimindeki 35 GA 5228 plakalı otomobille araç yoğunluğunu görünce ani fren yaptı. Kontrolden çıkan otomobil, savrulup yandaki bir TIR’a çarptıktan sonra takla attı. Hızını alamayan otomobil, ardından da Osman Akdağ’ın kullandığı 35 DB 2568 plakalı otomobile arkadan çarpıp yan döndü. Arkadan gelen üç otomobil daha duramayıp kaza yapan araçlara çarptı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Yan dönen otomobilde sıkışan Nihat Çevik, eşi Çiğdem Çevik ve Nahide Çevik AKS 110 ekipleri tarafından kurtarıldı. Nahide Çevik ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Çevik çifti ise Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Nahide Çevik, bugün saat 04.30 sıralarında müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çevik çiftinin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler