HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zonguldak'ta fırtına

Zonguldak'ta, etkili olan fırtına nedeniyle bir evin çatısı uçtu, devrilen ağaçlar dolayısıyla 2 araç zarar gördü

Kentte etkili olan fırtına nedeniyle Gazipaşa Caddesi ile Mithatpaşa ve Rüzgarlımeşe Mahallesi'nde ağaçlar, karayoluna devrildi. Belediye ekipleri tarafından devrilen ağaçlar, motorlu testereyle kesilerek karayolundan kaldırıldı.

Mithatpaşa Mahallesi İkincimakas mevkisinde şiddetli rüzgar dolayısıyla bir ağaç karayolunda seyir halindeki Kadir Uzun yönetimindeki 67 AK 069 plakalı otomobilin üzerine devrildi.

Aynı mahallenin 467 Evler Sokağında ise Belediye İtfaiye Müdür Yardımcısı Aydın Yıldırım'a ait evin çatısı yola uçtu. Yola uçan çatı dolayısıyla elektrik telleri ile 1 araç zarar gördü.

Fırtına nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşanması üzerine EnerjiSa ekipleri bu bölgelerde, belediye ekipleri de isale hatlarında arızaları gidermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Aracının üzerine ağaç devrilen Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezine seyir halindeyken aracının ön tarafına ağaç devrildiğini belirterek, "Bir anda önüm kapandı. Bir metre daha ileri gitseydim üstüme devrilecekti. Belki de saliseyle hayatım kurtuldu" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler