HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zonguldak'ta heyelan

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi ile Kandilli beldesi arasındaki karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

Kentte etkili olan sağanağın ardından Ereğli-Kandilli karayolunun Keşkek mevkisinde heyelan meydana geldi. Toprak ve kaya parçalarının döküldüğü yol ulaşıma kapandı.

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede etkili olan yağışlar nedeniyle beldenin bazı noktalarında toprak kaymalarının yaşandığını söyledi.

Ereğli ile Kandilli beldesini birbirine bağlayan alternatif yolda meydana gelen heyelan nedeniyle yol giriş ve çıkışlarının kapatıldığını belirten Aydın, "Bize heyelanın bildirilmesinin ardından olay yerine geldik. Jandarma ile belediye ekiplerimiz heyelan altında araç bulunup bulunmadığını kontrol etti. Çok şükür herhangi bir olumsuzluk yok. İl Özel İdareye durumu bildirdik. Sabah saatlerinde iş makineleriyle karayolunu yeniden ulaşıma açmak için çalışma başlatılacak" diye konuştu.

Bu arada, Ereğli'nin Akarca Mahallesi Kız Kapısı Caddesi'nde 3 katlı metruk binadan caddeye molozlar düştü. Polis ekipleri güzergahı trafiğe kapattı. Yol, Ereğli Belediyesi ekiplerinin molozları kaldırmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler