HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zonguldak'ta öldürülen Necla Sağlam, Isparta'da toprağa verildi

Zonguldak'ta yalnız yaşadığı evde boğazı kesilerek öldürülen 23 yaşındaki Necla Sağlam, memleketi Isparta'nın Eğirdir İlçesi'ne bağlı Gökçehöyük Köyü'nde toprağa verildi.

Zonguldak'ta öldürülen Necla Sağlam, Isparta'da toprağa verildi

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) memur olan Necla Sağlam, yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilmiş halde bulundu. Sağlam'ın cenazesi bu sabah Zonguldak'tan memleketi Isparta'ya getirildi. Sağlam'ın cenazesi Gökçehöyük Köyü Camii'nde kılınan namazın ardından köy mezarlığına toprağa verildi.

Isparta'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Çocuk Yetiştirme Yurdu'nda büyüyen ve Süleyman Demirel Üniversitesi Büro Yönetimi ve Asistanlığı Bölümü'nden mezun olduktan sonra 7 ay önce Zonguldak'ta TTK'da göreve başlayan Sağlam'ın cenazesinde acılı anne Serpil Gökyer, "Ben seni buraya koyup nasıl gideyim" diye uzun süre ağladı. Necla Sağlam'ın yurtta beraber büyüdüğü arkadaşları da cenazeye katıldı. Baba Ahmet Sağlam ise bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu için cenazeye katılamadı.

Cenaze töreninin ardından Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli Mehmet Celal Erdem açıklamalarda bulundu. Kurumda kendisinin öğrencilerden sorumlu öğretmen olduğunu belirten Erdem, "Çocuğumuz 2010 yılında kurumumuza geldi.Atabey 60'ncı Yıl Sadık Doğan Kız Yetiştirme Yurdu'nda 2 yıl kaldıktan sonra çocuk evlerimizde ve daha sonra Atabey'de 2 yıllık meslek yüksek okulunu bitirerek, 2015 yılının nisan ayında Zonguldak'a atandı. Allah'tan rahmet diliyoruz. Çok dürüst ve terbiyeli, düzgün bir çocuğumuzdu. Kader diyoruz. SDÜ Atabey Meslek Yüksekokulu'nu bitirdikten, Aile ve Sosyal Politikalar'ın kontenjanından Zonguldak'a atandı. Sürekli görüşüyorduk. Canlı ve hayat dolu, dürüst çocuğumuzdu. Aile içi şiddetten gelmişti" diye konuştu.

Öğrencilerin memur olduktan sonra da takiplerine devam ettiklerini belirten Erdem, "Aday memur takibimiz var. Her vilayette kuruluş komisyonlarımız var. Orada da takibat altındaydı. Özel ve şahsi hayatındaki sıkıntılarını bilemiyoruz" dedi.

Necla Sağlam'ın amcasının oğlu Abdullah Sağlam ise cinayetle ilgili ellerinde yeterince bilgi olmadığını belirterek, görevli savcının açıklama yapacağını kendilerine bildirdiğini söyledi. Sağlam, faillerin bir an önce yakalanmasını istediklerini kaydetti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler