HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zonguldak’ta sağanak ve fırtına

Zonguldak ve Ereğli ilçesinde etkili olan sağanak ve fırtınada devrilen ağaçlar, bazı araçlara zarar verdi.

Kozlu içesinde ise sağanak nedeniyle sahil yolunun bir bölümü trafiğe kapandı, bazı araçlar yolda mahsur kaldı.

Kentte etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle Gazipaşa Caddesi'nde mazgalların tıkanması sonucu oluşan su birikintileri, sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Site ve Mithatpaşa mahallelerinde ise ağaçlar, yol kenarında bulunan araçların üzerine devrildi. Belediye ekipleri tarafından devrilen ağaçlar, motorlu testereyle kesilerek kaldırıldı.

Kozlu ilçesinde de etkili sağanak nedeniyle sahil yolunun bir bölümü ulaşıma kapandı. Yolda mahsur kalan araçlar çekici yardımıyla kurtarıldı.

Bu arada, ilçe girişi mazgalların tıkanması sonucu oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşıma kapanırken, otobüs terminalinde bulunan iş yerlerini su bastı.

-Ereğli-

İlçe merkezinde yağmurun etkisiyle cadde ve sokaklardaki mazgalların tıkanması sonucu oluşan su birikintileri sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ereğli şehirlerarası otobüs terminali arkasında yıldırım düşmesi sonucu devrilen ağaç nedeniyle karayolu ulaşıma kapandı. Ereğli Belediyesi itfaiye ekiplerince devrilen ağacın kesilmesinin ardından ulaşım yeniden sağlandı.

Cumartesi pazarında bir araç su altında kalırken, Dombayderesi mevkisi ve ilçe merkezinde 2 araç ağaçların devrilmesi sonucu hasar gördü, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler