MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fernandes'in olaylı gecesi

Beşiktaşlı taraftarlar, Gençlerbirliği karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin faturası Portekizli yıldız Manuel Fernandes'e kesti.

Yıldız oyuncu takım arkadaşı Oğuzhan Özyakup'la eğlenmek için gittiği mekanda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğrayarak tartaklandı.

Beşiktaş'tan ayrılacağı konuşulan ve kadro dışı kalan Manuel Fernandes, önceki akşam takım arkadaşı Oğuzhan Özyakup ile birlikte Emirgan'daki La Boom aldı mekana eğlenmeye gitti.

Güzel başlayan gece Beşiktaşlı taraftarların ikiliye tepki göstermesiyle olaylı bitti. Beşiktaş'ın Gençlerbirliği karşısında aldığı 1-0'lık mağlubiyetin ardından öfkeli olan ve mağlubiyetten Portekizli yıldızı sorumlu tutan Beşiktaşlı bir grup taraftar, mekanda karşılaştıkları Fernandes'e sözlü saldırıda bulundu.

Beşiktaşlı bir taraflar Fernandes'e, "Lan takım yenildi. Siz burada eğleniyorsunuz" diyerek mekan içinde bağırdı.

Öfkesi dinlemeyen Beşiktaşlı taraftar Özyakup'a tekme attı. Aynı Beşiktaşlı taraftar bu defa Fernandes'e yumruk attı.

Çılgına dönen Fernandes, kendisine yumruk atan taraftara vurmaya başladı. Fernandes'in yumruk attığı taraftarın ise kaşının yarıldığı iddia edildi.

Fernandes ve Oğuzhan'ın yanlarında bulunan arkadaşlarının araya girmesiyle yatıştırılan kavga sonrası ikili, soluğu bu kez Reina'da aldı.

Burada da bir grup Beşiktaşlı taraftarın, "Takım dökülüyor, siz eğleniyorsunuz. Yürüyün gidin buradan" tepkisiyle karşılaşan ikili, buna rağmen eğlencelerine devam etti.

Takım arkadaşları Gökhan Töre'nin de mekana gelerek eğlenceye ortak olduğu gecede, sabaha kadar eğlenen futbolcular, mekanı 04:30 sıralarında terk etti.

Çıkış için mekanın otopark kapısını kullanan futbolcular buna rağmen görüntülenmekten kurtulamadı. Fernandes gece boyunca kendisine eşlik eden esmer kadınla araca binerken yakalandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler