MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayatın içinden markalar

Bu yıl 15'inci yılını kutlayan MARKA Konferansı, 18-19 Aralık tarihlerinde tüm dünyada çok konuşulan isimleri ağırlayacak.

İsimler arasında Eczacı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı,lüks segmentin devi LVMH'de Saat Grubu Başkanı olan Jean-Claude Biver yer alıyor.

Tüm dünyada uzmanlıklarıyla ün yapmış 32 isim, iki gün boyunca özel hazırlanmış içeriklerini sunmak üzere yüksek temposu, teknolojisi ve tasarım gücüyle seyircisini etkilemeye hazırlanan MARKA 2014 sahnesinde yer alacak.

Lider konferans kuruluşu Yürekli tarafından 15 yıldır gerçekleştirilen MARKA Konferansı, tam 13 yıldır Yapı Kredi World Ana Sponsorluğu'nda gerçekleştiriliyor. Bu yıl, MARKA 2014, 18-19 Aralık'ta Hilton İstanbul Bomonti'de iş dünyası ve markalarla buluşuyor.

Türkiye'de özel sektörün buluştuğu en güçlü platform olarak anılan konferans tüm liderleri, pazarlama ekiplerini ve en güçlü markaları buluşturuyor.

Kalıpları zorlayan, eşsiz içeriği kadar, katılımcılarına yaşattığı özel deneyimle de tüm dünyada öne çıkan MARKA Konferansı bu yıl yine özel hazırlıkları ve sürprizleriyle yılın en etkileyici etkinliği olmaya şimdiden aday.

Türkiye'deki markaları etkileyen iki önemli şemsiye marka Türkiye ve İstanbul markaları da MARKA 2014'te yine mercek altına alınıyor, çok özel oturumlarla farklı perspektifleriyle incelenecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler