MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ödül töreni final defilesi ile yapıldı

Genç deri tasarımcılarına yönelik düzenlenen 3. Detay Deri Ürünleri Tasarım Yarışması'nın ödül töreni, Four Seasons Hotel Bosphorus'ta düzenlenen final defilesi ile gerçekleşti.

İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) ve Deri Tanıtım Grubu'nun (DTG) iş birliğiyle düzenlenen geceye cemiyet hayatından ünlü isimlerde katıldı.

100'ün üzerinde başvurunun olduğu yarışmada, "ayakkabı", "saraciye" ve "deri konfeksiyonu" kategorilerinde finale kalan 6 tasarımcının 4'er kombiniyle final defilesi gerçekleşti.

jüride, Nebahat Çehre, Hakan Yıldırım, Özgür Masur, Raf Stelsman, Simay Bülbül, Güneri Civaoğlu ve İDMİB Başkan Yardımcısı Güven Karaca yer aldı

Yarışmada, "deri konfeksiyon" kategorisinde Selviye Durmuş, "ayakkabı" kategorisinde Sedat Özer, ​"saraciye" kategorisinde Yiğit İldeş birincilik ödülü aldı.

Deri konfeksiyon" dalında ikinciliğe Derya Altun, üçüncülüğe Nadir Zadeoğulları layık görülürken, "ayakkabı" kategorisinde ikinci Öykü Köyağasıoğlu, üçüncü Yiğit İldeş oldu. "Saraciye" dalında ise ikincilik ödülünü Nadir Zadeoğulları ve üçüncülük ödülünü Fırat Karapınar aldı.

Her bir kategoriden dereceye giren tasarımcılar, moda tasarım alanında Avrupa'da istediği ülke ve okulda eğitim görmesi için desteklenecek. Kazanan yarışmacının hazırladığı koleksiyon, Room bünyesinde 1 ay sergilenecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler