MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü hanımların mücevher ilgisi

Gardırop Gurusu Hande Can Yüce'nin ev sahipliğinde gerçekleşen özel tasarım mücevher markası Melie by Melike'nin davetine cemiyet hayatının ünlü hanımları büyük ilgi gösterdi.

Doğanın her birinin eşsiz kıldığı renkli taşlar ile süslenmiş Melié By Melike Mücevherleri, markanın Nişantaşı'ndaki showroomunda mücevher severler ile buluştu.

Mutluluğun, bereketin, enerjinin ve tutkunun hakim olduğu renkli taşlı ve aşk temalı mücevherleri cemiyet hayatının ünlüleri yakından inceleyerek tasarımlara ve ardındaki öykülere hayran olduklarını belirtti.

Bol sohbetli ve keyifli bir ortamda düzenlenen davetin ana kahramanları, yılbaşı renklerinin hakim olduğu birbirinden ilginç mücevher tasarımları oldu.

Melie'nin tasarımcısı Melike Kapıcıoğlu'nun Nazım'ın Vera'ya, Dali'nin Gala'ya, Şah Cihan'ın Mümtaz Mahal'e, Cleopatra'nın Antonius'a, Güzel'in Çirkin'e duyduğu tutku dolu aşklarını konu alan "Gradiva koleksiyonu" ardındaki romantik öykülerle ziyaretçileri büyüledi.

Nişantaşı Atiye Sokak'taki showroom, antika opera gözlükleri koleksiyonu, antika kitapları ve parfüm şişeleri koleksiyonu ile gelenlerin gözlerini kamaştırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler