MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adım adım finale

Kanal D'de 4 yıl önce yaz dizisi olarak başlayan 'Kavak Yelleri' ağustos sonunda final yapacak.

Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde beş yıl atlayarak hikayeye devam edecek dizinin başrol oyuncuları Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Aslı Enver'le konuştuk. Karahan, "Seferihisar diziye ilk başladığımız yer, finale yaklaşırken burada olmak çok güzel" diyor

İbrahim Kendirci
Evli ve çocukluyuz artık
-Sizce dizi boyunca Deniz'in en büyük hatası ne oldu?
En büyük hatası tutarsızlığı ve her işi yarım bırakması oldu. Ama bu kadar hata yapmasına rağmen izleyici ona kızmıyor. Sevimli bir adam Deniz. İzleyici kıyamıyor ona.

[

MAGAZİN SERVİSİ 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN](http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)

-Canlandırdığınız Deniz karakterini nasıl değerlendiriyorsunuz? Deniz'in karakteri bana çok uzak. Deniz çok şanssız ve hayatı hep hayal kırıklıklarıyla dolu. Sevmeye çalıştı beceremedi, sevilmeyi de beceremedi. Tek ortak yönümüz ikimizin de saçlarının dökülmesi.

-Dizi beş sene atlayarak devam edecek... Evli ve çocukluyuz artık.

-'Kavak Yelleri'yle birlikte hayatınız nasıl değişti? 'Kavak Yelleri' benim ilk projem. Uzun ve başarılı bir yoldan geçtik. Oyunculuk adına kendimi geliştirdiğim bir okul oldu benim için.

-Dört yıllık serüven ne zaman sona erecek? Dizi ağustos sonuna kadar devam edecek. İzleyip nasıl bir finale gittiğini hep birlikte görelim.

Aslı Enver'Kavak Yelleri' okul gibi
-Yeni bölümlerdeki gelişmelerden bahsedebilir misiniz?
'Kavak Yelleri'nde yaşanan trajik olayların üzerinden uzun zaman geçmiş olacak. Bir kere degişmiş bir Mine var. Hikaye konusunda bilgi veremem ama oldukça hareketli bölümler olacak.

-Annelik Mine'yi nasıl değiştirecek? Yeni bölümlerde ayakları daha çok yere basan bir Mine izleyeceksiniz. Yaşadığı olaylar karşısında kendinden önce düşüneceği ve dikkat edeceği, onu hayata bağlayan bir kızı var.

-Sizce dizinin en şanssız karakteri kim? Bunun için belirli bir isim veremem. Herkesin kendine göre yaşadığı bazı dramlar var.

-Sizin hayatınızda Kavak Yeller'nin nasıl bir yeri var? 'Kavak Yelleri' benim ilk işim. Bu dizi sayesinde tanınır oldum. O yüzden yeri hep ayrı olacak. Okul gibi. Dönüp baktığımda mutlu ve hüzünlü hissedeceğimi düşünüyorum.

Sarp Apak Güven mutluluğu hak ediyor
-Son bölümde Güven ve Alp arasındaki kavga sahnesini izledik. Güven ölecek mi?
Bence devamını izleyin, heyecanınızı kaçırmayayım.

-Güven için nasıl bir son hayal ediyorsunuz? Güven mutluluğu hakediyor. Sonuçta mutlu olacak bence. Sevdikleri için birçok zorluk yaşadı, artık iyi günler görmeli. Ama Güven bu tabii ne yapacağı belli olmaz.

-Dizide canlandırdığınız Güven karakteri gibi aşkta kararlı mısınızdır? Güven'in geçmişi ve yaşanmışlıkları çok farklı, o yüzden farklı yanlarımız çok. Aşka bakışımız da, yaşayışımız da pek uymuyor. Ben de aşkta kararlıyımdır ama sonunu hissedip kendimi hazırlarım.

-Set arkadaşlıklarınız nasıl? Dizideki en iyi dostunuz kim? 'Kavak Yelleri'nin en büyük özelliği dostluk ve paylaşım ortamını yaşayan bir set olması. Teknik ekipten oyuncu kadrosuna çok sağlam bağlarla bağlıyız. Başta yapımcımız Timur Savcı olmak üzere tüm ekip iyi bir iş çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Bütün oyuncu arkadaşlarımla ilişkilerim çok iyi. İsterseniz sorun!

Pelin Karahan
İlk bölümlerdeki performasımla şimdiki arasında ciddi fark var
-Yazı çalışarak geçiriyorsunuz. Set çalışmaları nasıl gidiyor?
Çalışmalarımız gayet keyifli devam ediyor. Seferihisar diziye ilk başladığımız yer, finale yaklaşırken burada olmak çok güzel.

-Dizi beş yıl atlayarak devam edecek. Değişikliklerden bahsedebilir misiniz? Beş yıl önce yaşanan bir sürü tatsız olayı geride bırakmış, hayata yeniden başlamış olarak çıkacağız izleyicilerimizin karşısına.

-Güven ve Aslı arasındaki aşk yeniden alevlenir mi? Sonuçta çok uzun zaman geçmiş olacak. Aslı artık bir anne, kendinden önce çocuğunu düşünüyor. Ama hayat ne getirecek hep beraber göreceğiz.

-Sizin hayatınızda 'Kavak Yelleri'nin etkisi ne oldu? 'Kavak Yelleri' uzun soluklu ve başarılı bir proje. Benim rol aldığım ilk dizi. Böyle başarılı bir projede başlamak en büyük şansım. İlk bölümleri düşünü- yorum da şimdiki performansımla arada ciddi farklar var.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler