MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aile İşi dizisi neden bitti?

ATV ekranlarının Yeşilçam tatında olan Aile İşi dizisi, reytinglerde istenilen sonucu alamayınca ekranlara veda etti.

Başrollerini Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Gülay Baltacı, Sait Genay, Can Bonomo, Özgür Emre Yıldırım ve Osman Wöber gibi birçok başarılı ismin yeraldığı; NTC Medya imzalı, yönetmen koltuğunda Cem Tabak'ın, senaristliğini ise Özgür Evren Heptürk ile Ferhat Ergün'ün kaleme aldığı Aile İşi dizisi final yaptı.Reytinglere yenilen Aile İşi dizisinin ekran uzun sürmedi. Dizi 25 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan 13. bölümüyle ekranlara veda etti.

AİLE İŞİ DİZİSİ KONUSU

Zengin bir ailenin küçük kızı olan Ece'nin ailesi birlikte trafik kazası geçirir.Kazada yedi kişi yaşamını kaybeder.Araçta olmayan ve Ece'nin hayattta olan tek akrabası Sami Bey, yaşanan kazanın arkasında başka nedenler olduğunu düşünür.Yaşanan faciayı gün yüzüne çıkarabilecek tek kişi ise Ece'dir ancak minik kız hafızasını kaybetmiştir. Amcası Ece'nin hafızasının tekrar yerine gelebilmesi için doktorun da önerdiği bir yöntemle 'sahte aile' kurmaya kazar verir.Birbirini tanımayan, yedi kişi bulunarak aile gibi davranmaları beklenir.Bu sıradışı aileyi kimi zaman hüzün, kimi zaman kahkaha yüklü durumlar bekler.

-
UFUK ÖZKAN KİMDİR ?

11 Nisan 1975 , Seeheim-Jugenheim, Almanya doğumlu olan Ufuk Özkan aslen Samsunludur. Samsun Belediye Ortaokulu'ndan mezun olduktan sonra, Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) eğitimine devam ettmiştir. Özkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak görev almıştır. Tiyatro Kılçık ile birlikte 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM'de "Ölümsüz Aşk" dizisinde başrolde yer almıştır. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da sahneye çıkmıştır. İyi derece Almanca ve İngilizce bilmektedir.


En büyük çıkışını Emret Komutanım adlı dizide Terliksi Vedat ile yakalamıştır." Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterine hayat vermiştir. Zengin Kız Fakir Oğlan adlı televizyon dizisinde Fakir Oğlan Nurhan'ı canlandırmıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Aileler Yarışıyor adlı yarışma programını başarıyla sunmuştur. ATV'nin sevilen dizisi Aile İşi isimli aile dizisinde Hakan karakterini oynamıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler