MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Atay, dram dizisiyle ekrana dönüş yapacak

Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen Ali Atay, dram dizisi ile ekrana dönüyor.

Leyla ile Mecnun, Bende Özledim ve Mutlu Ol Yeter gibi komedi dizilerinde rol alan Ali Atay şimdi de dram dizisi ile ekranlara dönüyor.

En son ATV ekranlarında yayınlanan Mutlu Ol Yeter dizisiyle izleyiciyle buluşan Ali Atay, ekranlara dönüyor. Leyla ile Mecnun, Bende Özledim gibi yapımlarda yer alan Ali Atay, bu defa komedi dizisinde dram da rol alacağını açıkladı.

Ali Atay2ın hangi yapımla ve yapım şirletiyle döneceği ise heyecanla bekleniyor.
-ALİ ATAY KİMDİR?

-
Dursun Ali Atay, 1976 yılında Rize doğdu. Türk oyuncu, müzisyen ve film yönetmenidir. 1999 senesinde Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Yakışıklı oyuncu 'Şapkadan Babam Çıktı' adlı yapımda pek de başarılı olmayan Mesut karakterine hayat verdi. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Leyla ve Meclun adlı dizide 3 sezon Mecnun Çınar rolünü oynadı. Bu dizide gösterdiği performans ile büyük bir başarı yakaladı. Dizi yayından kaldırıldıktan sonra, aynı dizi ekibiyle birlikte Ben de Özledim dizisinde kendini oynadı. Öte yandan Leyla ve Mecnun ekibinin kurmuş olduğu Leyla The Band grubunun vokalistliğini yaptı.

2014 yılının Haziran ayında ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu. Limonata adlı filmi çekti. Atay, son olrak ATV ekranlarında yayınlanan Mutlu Ol Yeter adlı dizide başrol oynamıştır. Aslı Enver, Öner Erkan ve Ertan Saban'da dizde rol almıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler