MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne dizisinden Eşkiya Hükümdar Olmaz' a büyük darbe

Star TV ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan 'Anne' dizisi reyting yarışında çok az bir farkla 'Eşkiya Hükümdar Olmaz' dizisinin arkasından gelmişti. Peki bu hafta 'Anne' reyting yarışına kaçıncı sıradan giriş yaptı?

25 Ekim tarihinde Total'de 1. sırada ATV ekranlarının fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 2.sırada ise Star TV'de ilk kez ekranlara gelen "Anne" dizisi yer alırken 3. sırada ise 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Özet' yer almıştı.

-
AB'de 1.'lik 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın, 2.'lik Star TV dizisi "Anne"nin , 3.'lük Kanal D dizisi 'Hayat Şarkısı'nın olmuştu.

Dün akşam hem maç hem de diziler yarış halindeydi. Peki 1 Kasım 2016 Salı günü reyting sonuçlarında birinciliği kim göğüsledi? ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' mı yoksa Star Tv'nin yeni dizisi 'Anne' mi oldu? Aynı zamanda dün TRT1'de Beşiktaş- Napoli maçı da yayınlandı.


1 Kasım 2016 Salı günü reyting sonuçlarına göre dün akşam en çok Beşiktaş- Napoli maçı Seyredildi. İkinci sırada ise Star TV'nin yeni dizisi 'Anne' yer alarak ATV ekranlarında ilgi ile takip edilen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı geçti.
-İŞTE 1 KASIM 2016 SALI REYTİNG SONUÇLARI

-


Vitrin


En Çok Aranan Haberler