MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne yeni bölüm 2. Fragmanı yayınlandı : Anne yeni 29. Bölümde kaçırılma olayı aydınlığa kavuştu

Anne yeni bölüm 2. fragmanında Cengiz, Zeynep'i kaçırıyor. Başta birahanesinin kapanması olmak üzere hayatında ters giden her şeyden Sinan'ı sorumlu tutan Cengiz, intikam için Zeynep'i kaçırdı. Anne dizisinin yeni bölüm 2. fragmanında, kaçırılma olayı aydınlığa kavuştu.

Anne dizisinin soru işareti oluşturan kısımlarını aydınlatabilecek, yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Anne dizisinin yeni bölüm 2. fragmanında, Cengiz'in Zeynep'i asmaya hazırlandığı görülüyor.

Anne yeni bölüm 2. Fragmanında, çocukların akibeti hala belli değil

Zeynep'in kaçırılması haberi bomba gibi düşüyorSinan polislerle ortak çalışarak Zeynep'in izini ararken, Gönül de Belkıs bağlantısıyla bir iz bulmanın peşine düşüyor. Kaçırma kapsamında bilgisine başvurulmak için Şule de sorgu odasına alınacak.

Turna da Zeynep'in Cengiz tarafından kaçırıldığını öğrendi. Turna annesinin tehlikede olmasına dayanamaz ve birşeyler öğrenebilmek için soluğu Cahidelerde alır. Cengiz'in asıl niyeti ortaya çıkıyor. Tutsak Zeynep, başta Cengiz'e zayıf görünmese de vakit ilerledikçe ve Cengiz Zeynep'in üstüne geldikçe Zeynep'in direnci de düşmeye başlıyor.

Anne dizisi yeni bölümünde, Cengiz amacına ulaşabilecek mi?

Cengiz'in asıl amacı Sinan'ı oraya getirtmek, Sinal ile Zeynep'i birbirilerinin gözü önünde öldürmek. Zeynep Cengiz'in bu plan konusunda ne kadar kararlı olduğunu gördükçe dehşete düşmeye başlar. Üstelik Cengiz Zeynep'in güzelliğinden etkilenmeye başlamış, Zeynep'i tedirgin eden yakın temaslara girişti.
Sinan'ı iyice deli etmek isteyen Cengiz, Zeynep'in rahatsız edici bir fotoğrafını Sinan'a yollar. Sinan çıldırır. Ama bu fotoğraf sayesinde Cengiz'in izini bulabileceklerini fark eder. Sinan hemen emniyettekileri harekete geçirir. Sonunda Cengiz'in telefonuna dair bir iz bulunur. Sinan ve polisler derhal operasyona başlarlar. Cengiz tam Zeynep'e iyice yaklaşmışken Sinanlar telefonun izini buldukları depoyu basarlar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler