MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne yeni bölüm fragmanı: Anne 30. bölüm fragmanı yayınlandı!

Anne yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Anne dizisinin 30. bölüm fragmanında Cengiz, Zeynep'i tutsak etmeye devam ediyor. Anne yeni bölüm fragmanında, Cengiz'in tüm amacı artık ortada ve Sinan da artık Zeynep ile beraber tutsak edildi. Anne yeni bölüm fragmanı, 30. yeni bölümde neler olacağını aşağı yukarı gösteriyor. Dizinin 2. yeni bölüm fragmanı ise 28 Mayıs pazar akşamı yayınlanabilir. 2. Yeni bö

Anne yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Anne 30. bölüm fragmanında Cengiz, tüm istediğini elde etmeye başlamış gibi görünüyor. Amacı Zeynep'i kaçırarak Sinan'ın kendisine gelmeyi sağlamaktı. Tüm bu amacı 29. Bölümde gerçekleşti ve Sinan'a yapacakları yeni bölüm fragmanında gösteriliyor. Öngörülere göre, Sinan ile Cengiz, Cengiz'i şikayet eden kişi için güçlerini birleştirecekti ancak bu durum henüz gerçekleşmedi.

ANNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Cengiz, işine karşı engel olarak gördüğü Sinan'a tehdit olarak Zeynep'in hayatını tehlikeye attı. Zeynep'in bu konuda ilk başta dirençli olduğunu görsek de; Cengiz'in söyledikleri sonradan kafasını karıştırdı. Bununla birlikte henüz Turna'nın akibeti de belli değil. En son yayınlanan yeni bölüm fragmanında Turna'nın da kaçırılmayla karşı karşı olduğu gösteriliyordu.

Turna'nın, son bölümde kaçırılıp kaçırılmayacağı tam olarak belli değil ama tüm olayların arkasında Cengiz'in olduğunun farkında. Cahide'lere giderek Cengiz'i ihbar etse de bizzat annesinin peşine düşmeye hazırlanıyor. Bahsedilen, Turna'nın kaçırılması büyük biri ihtimalle yeni bölümde bu şekilde şekillenecek.

Anne son bölümde Sinan, Cengiz arasında neler yaşandı?

Son bölümde Sinan ile Cengiz çok fazla yüz yüze gelmediler. Yeni bölümlerde etkilerini görebileceğimiz olası Sinan - Cengiz karşılaşmasının sonucunda iki ihtimal var, onlar da Sinan ve Cengiz'in tek düşmana karşı birleşebilmeleri veya düşmanlığı artırarak kan gövdeyi götürebilir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler