MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 405. bölümde Mesut, Ayşe'nin peşine düştü

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi dün akşam 405.bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Programların sezon finali yapmasına rağmen bir düşüş yaşamayıp reytingleri artan dizide Mesut polisleri şehit eden örgüt mensubu Ayşe'nin peşine düştü. İşte Arka Sokaklar'da son bölümde yaşananlar...

Arka Sokaklar 406. yeni bölümüyle 17 Haziran Cuma günü saat 20:00'de Kanal D ekranlarında...

Arka Sokaklar, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. 405. bölümde aksiyon ve bol gerilimli sahneler diziye damgasını vurdu. Erdal'ın Selin'i kaçırması bütün ekibi harekete geçirirken, Mesut ise hem Selin'i kurtarmaya çalıştı hem de iki polisi şehit eden Ayşe'nin peşine düştü.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Selin, Bekir tarafından rehin alınmıştır. Bekir, Turgut ve Erdal'ı da alıp mekan değiştirir. Rıza, Hakan ve Aylin ise Selin'in peşine düşerler. Mesut ve Hüsnü ise tanık koruma mekanında korumaya çalıştıkları Ayşe'yi resmi polis aracıyla daha güvenli bir yere gönderirken Ayşe yapacağını yapar. Araçtaki polisleri etkisiz hale getirip, Bekir'e ulaşır. Erdal, aşık olduğu Selin'i alıp babası Azmi'nin malikanesine götürür. Azmi bu duruma çıldırır ve Erdal'ın üzerine yürür. Emniyette kıyamet gibi bir toplantı yapılır. Mesut çileden çıkmış durumda Selin'i nasıl yalnız bırakabildiklerinin hesabını sorar. Mesut'un öfkesi geçecek gibi değildir. Rıza ve Arif Mitçi Faruk ile görüşüp Selin'i kurtarmak için yardım ister. Ekip, Selin'i sağ salim Bekir ve Erdal'ın elinden kurtarabilmenin peşine düşer.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar'ın oynadıkları sevilen dizisi "Arka Sokaklar" izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yılların eskitemediği dizi Arka Sokakların yapımcılığını Türker İnanoğlu üstleniyor.

OYUNCULAR
Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Komiser), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin),Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Boğaç Aksoy (Volkan), Figen Evren (Suat), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yüsra Geyik (Zeliha), Furkan Göksel (Metin), Onur Bay (Tekin), Manolya Aşık (Şule), Efe Günay (Haydarberk), Kerimhan Duman (Tunç), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Çelik (Ayla), Kaan Uslu (Efe Bebek), Tunç Oğuz (Arda), Beste Şamcı (Eda) ve Garip Kont.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler