MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı : 444. Bölüm fragmanı!

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı ! Arka Sokaklar 444. Yeni bölüm fragmanında yine düğün göründü! Yeni 444.Bölüm fragmanına göre, Gürcan ekibin hala başına bela olmaya devam ediyor ve Gürcan'ı durdurabilmek adına göreve çıkacaklar. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında yine şantajlar, mermiler, çatışmalar... Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanını haberimizde izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar 444. Yeni Bölüm Fragmanı yayında! Gürcan, durmak bilmiyor! Ekip, Gürcan'ın oyununa son verebilecek mi?

Gürcan'ı tam anlamıyla durdurabilmek için ekip, çok önemli bir göreve çıkar. Bu görevde ise adeta mermiler arasında kalacaklardır. En son zamana gelindiğinde ise Gürcan çaresiz şekilde kalır ve rehinesinin ölüm şantajı ile bir çıkış arayacaktır.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE YİNE DÜĞÜN GÖRÜNDÜ!

Metin için artık kuş olup uçma misali evlilik zamanı gelmiştir. Evliliğin ilk adımı için ise Çoban ailesi kız evine gider.
Hüsnü'nün oğlu Metin'e kız istemeye gideceğini ve onların söz yüzüklerini Mesut, kendi elleriyle takacağını gösterdi. Dün akşam ekrana gelen bölümde dayak yiyen Metin durumu babasına açıklamak zorunda kalmış bunun üzerine çiftin ilişkilerini resmiyete dökme kararı alınmıştı. Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanına göre Metin'e kız istemeye giden Suat ve diğerleri Metin ile kız arkadaşını sözleyerek zor günleri geride bırakmaya çalışacak.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Gürcan'ın nişanlısı Cemre,emniyette ifade verdiği sırada gördüğü Hande ve Volkan'ı barda otururken tanımıştır! Gürcan'a, Hande ve Volkan'ın polis olduğunu söyler. Gürcan eline gelen bu fırsatı onları kaçırarak değerlendirir...Ekip, ise arkadaşlarını kurtarabilmek için bu işin peşine düşer.

Mesut, gizli kimliğiyle operasyonun sürecini hızlandırmıştır. Fakat, işler onun için artık daha da zor olmaya başlayacaktır. Mesut'un kimliğinin ifşa olması görevin tamamen başarısız olmasının yanı sıra, onun için hayati bir tehlikeyi de beraberinde getirecektir. Ekibin artık bu durumdan geri adım atmaya şansı bulunmaz.

Rıza Babanın eşi Ayla bir reine olayının içine düşer... Fırsat bulduğunda damadı Ali'yi arayarak durumu anlatacağı sırada silahlı adam tarafından yakalanır. Polislerin onların bulunduğu eve geldiğinde iş işten geçmiştir. Bir kadının pencereden düştüğü görülür..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler