MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar'da büyüyen Tunç uyuşturucu batağına saplandı

Arka Sokaklar 416.bölüm fragmanında uyuşturucu batağına saplanan Tunç babasına söyledikleri ile Mesut Komiseri derinden yaralıyor.

Yılları deviren ve zirvedeki yerini kimseye bırakmayan Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, Cuma gece yayınlanan bölümün ardından hemen gösterilen 416.bölümü fragmanı ile adeta yürekleri dağladı. Çocukluğundan büyük adam oluşunu gördüğümüz Tunç'un uyuşturucu bağımlılığı ile baş etmeye çalışan Mesut Komiser'in, oğlu ile diyalogları seriyi uzun süredir takip edenleri üzdü.
-OĞLUNU SİLLE TOKAT DÖVDÜ

-
415.bölümde oğlunun uyuşturucu bağımlılığının önüne geçmeye çalışan Mesut Komiser, kendini tutamayıp Tunç'u hastanelik etti. Bir yandan ekip de Sami Kara operasyonu ile uğraşmaktaydı. Kürşat'tan alınan bilgiler Sami Kara operasyonunda kilit niteliğinde olmuştu.
HAKAN, AYLİN'E EVLENME TEKLİFİ EDECEK Mİ?

-
Hakan ise Aylin'e evlenme teklifi edecek zamanı aramaktadır. Ancak ekipteki gergin hava ve üst üste binen operasyonlar ile bu planını ertelemek zorunda kaldı.
-NE OLDU SANA TUNÇ?

-
Arka Sokaklar 416.bölüm fragmanında ise şüphesiz en üzen olay Tunç'un babasına 'ben seni gömdüm' demesi oldu. Babasının onu dövmesine sert tepki veren Tunç, Mesut Komiser'i babalıktan reddettiğini ilan etti. Küçük yaşlarından beri ekranlarda gördüğümüz Tunç'un son hâli yürekleri burktu.
YILLARI DEVİREN DİZİ HÂLÂ ZİRVEDE

-
Geçen cuma günü yayınlanan bölümü ile Total'de 7,97 rating ve 20.12 izlenme payı alan Arka Sokaklar yılların ardından yine zirvede yerini koruyor. Arka Sokaklar 416.bölümü 11 Kasım Cuma saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler