MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar'da FETÖ'cü 'Hakan Komiser' hapisten kaçırılıyor

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın son bölümünde Rıza Baba'nın ekibinde yer alan Hakan Komiser FETÖ üyesi gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Dizinin yarın yayınlanacak bölümünde cezaevine gönderilen Hakan Komiser, örgüt tarafından kaçırılıyor.

Rıza Baba ve ekibinin, hapishaneden kaçan Hakan'ın peşine düşeceği, dizide FETÖ'cü olarak gösterilen 'Yörük Bey'in de planlarını devreye sokmak için büyük bir çaba sarfediyor.Dizide arkadaşlarına kumpas kurulduğunu öne süren Rıza Baba ve ekibine, operasyonu gerçekleştirenlerin bu fotoğrafı göstermesi dikkati çekiyor.ARKA SOKAKLAR 411. BÖLÜM ÖZETİ

Hakan mahkemeye çıkarılır ve tutuklanmasına karar verilir. Hakan'ın annesi Nesrin kendinden geçer. Aylin hem Nesrin'e destek olmaya çalışır hem de sevdiği adam gerçekten terör örgütü üyesi olabilir mi diye düşünür. Hakan, cezaevine henüz giriş yapmış bir tutuklu olarak gardiyanlar eşliğinde koğuşuna götürülür. Rıza, Mesut, Hüsnü, Ali ile beraber ne olacağını konuşurlar. Kimse bu duruma asla inanmak istemez. Ekip arkadaşlarından şüphe etmezler. Ancak, Rıza baba ve Arif Müdürün olaya fazla sert bakışı herkesin aklına bir "Acaba mı?" ihtimalini getirir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler