MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar'da vurulma şoku

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı.

362. bölümüyle ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisinde diziye geçtiğimiz haftalarda geri dönen İlker İnanoğlu'nun canlandırdığı Komiser Engin'e evinin önünüde pusu kuruldu. 3-4 kurşun yarası alan Komiser Engin hastaneye kaldırıldı. İlker İnanoğlu'nun canlandırdığı Engin karakterinin geleceği önümüzdeki bölümde belli olacak.
ARKA SOKAKLAR 362. BÖLÜM KONUSU
Özlem'in tecavüze uğrayarak öldüğü haberi herkesi perişan eder. Cinayet şüphelilerinden Dursun gözaltında tutulurken, diğer zanlı Sami ise aranmaya devam etmektedir.

Sami'nin bulunması için aynı zamanda sosyal medya üzerinden de büyük bir kampanya başlatılır. Kadın örgütleri de bu kampanya ya kayıtsız kalmaz; üzerinde Sami'nin fotoğrafının olduğu "KATİLİ BULUN" yazılı broşürleri tüm gün boyunca vatandaşlara dağıtmaya başlarlar.

Halkın olaya öfkesi ve özellikle kadın örgütlerinin tepkisi sürmektedir.Özlem'in annesi Figen, babası Selami ise çok kötü durumdadır. Rıza Baba ve ekibi aileye Katili bulacağız sözü verir.

Yıldırım Koral'ın cenazesi adli tıptan teslim alınmamıştır. Defin işlemini belediye yapacaktır. Ekipten kimse bu duruma anlam veremez. Ama tabii ki Haşim'in başka bir planı vardır. Cenaze aracı adli tıptan çıktıktan sonra Cahit tarafından kaçırılır.

Haşim oğluna son vazifesini yapmak için dağ başında mezar noktasının başındadır. Yıldırım'ın tabutunun başında intikam sözü verir.

Cahit, Engin'i evinin önünde sinsice yakalar ve ateş etmeye başlar.

Arka Sokaklar dizisinin tüm bölümleri HD kalitesinde Kanal D'de. İzlemek için tıklayın

Vitrin


En Çok Aranan Haberler