MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşlar İyidir'in 2. bölümünde neler oldu?

Show TV'nin yeni dizisi olan Arkadaşlar İyidir dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. 2. bölümde neler oldu, kısaca haberimizde...

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Devrim Özder Akın, Ece Dizdar ve Emre Karayel gibi oyuncuların yer aldığı Arkadaşlar İyidir'in 2. bölümü ekranlara geldi.

[

ARKADAŞLAR İYİDİR DİZİSİNİN 2. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ](http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/arkadaslar-iyidir/1668)

Gizem uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı olan Seda'yla görüşür ve evlerinde ailesiyle biraraya gelir. Beraber kahvaltı yaparlar ve Gizem kısaca yaşadıklarından bahseder. Seda'nın annesi Ayşe, bir gün Gizem'in annesiyle de görüşmek istediğini belirtir ve ertesi sabah Gizem'in annesi Candan ile Seda'nın annesi Ayşe buluşur. Candan, Gizem'in anlattıklarının tam tersini anlatır.

Öte yandan Merve, maddi bakımından zor durumda olan Yunus için para aramaktadır ve çareyi saçlarını para karşılığı kestirmekte bulur. Aldığı parayı çaktırmadan Yunus'a vermek ister fakat bunu Yunus asla kabul etmez. Merve bu olayı sadece Seda'ya anlatır fakat Gizem'de konudan haberdar olunca Yunus'a Seda'nın telefonundan mesaj çeker ve her şeyi anlatır.

Eren'in annesi Sema ise para karşılığı sakat olan Ahmet bey'e bakmaktadır. Eren her akşam çalıştığı yere gidip annesini alır. Bir gün gittiğinde annesi ile Ahmet bey'i elele görünce çılgına döner ve arabada annesine hesap sorar. Bu sırada Eren'in yakın arkadaşı onu bir soyguna çağırır. Eczaneyi soyacaklarını söyleyen arkadaşına Eren, bu işte olmyacağını söyler ve soyacakları eczaneyi olacaklardan haberdar etmeye gider. Bu esnada cüzdanı eczanede düşürdüğünden habersizdir. Eren akşam olunca arkadaşınıda bu işten vazgeçirir. Soygun anında olaya hazırlı olan eczane soyulamaz ve diğer soyguna kalkışanlar kaçar orada Eren'in cüzdanı bulunur.İfadesi alınan Eren daha sonra serbest bırakılır.

Babası ile annesi ayrı olan Merve ise sürpriz bir şekilde babası tarafından akşam yemeğine davet edilir. Merve'yi burada büyük bir sürpriz beklemektedir. Babasıyla başbaşa yemek yiyeceğini düşünen Merve yanılmıştır. Babası bu yemeği Merve'yi birisiyle tanıştırmak için planlamıştır. Yemek akşamı bu sürprizle karşılaşan Merve'ye neye uğradığını şaşırır ve orayı sinirli bir şekilde terk eder. Yolda arabayla hızlı ve ağlamaklı bir şekilde giderken Yunus'u arayan Merve, dalgınlıkla karşıdan karşıya geçerken büyük bir trafik kazası geçirir.

Son olarak Gizem'i ilk tanıştığı yere çağıran Eren'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Gizem buraya Eren'den hoşlanan en yakın arkadaşı Seda'yla gelir. Bundan habersiz olan Eren ilk Gizem'i görünce onunla konuşmaya başlar. Arkadan gelen Seda ise olacaklardan habersizdir. Eren, Gizem'i dudaklarından öpmeye başlayınca Seda adeta şoke olur ve öylece dona kalır.

Arkadaşlar İyidir'in 3. bölümünde neler olacak? Trafik kazası geçiren Merve'nin sağlık durumu nasıl olacak? Seda, en son gördükleri yüzünden Eren ve Gizem hakkında ne karar verecek? bu soruların cevapları merakla bekleniyor. Arkadaşlar İyidir her pazar günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında...
HİKAYE & KÜNYE

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği Arkadaşlar İyidir'in başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Devrim Özder Akın, Ece Dizdar ve Emre Karayel yer alıyor. Usta oyuncu Ahmet Mekin'in ise konuk oyuncu olarak boy göstereceği Arkadaşlar İyidir'in yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini Deniz Koloş senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor.

Arkadaşlar İyidir'in genel hikayesi ise Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköprü ve Yunus Çağlayan, bir yıl önce üniversitede hazırlık okurken tanışmış olan dört arkadaştır. Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem Subaşı'yla karşılaşır. Seda ve Gizem, bir araya geldikleri ilk andan itibaren eski günlerdeki gibi birbirlerine bağlanırlar. Ancak kısa süre sonra gruptaki dengeler değişmeye başlar. Seda, Eren, Merve, Yunus ve Gizem geçmişin hayaletleriyle yüzleştikçe, yetişkinlik hayatının o kadar da güzel bir şey olmadığını düşünmeye başlarlar. Artık hayatla olan savaşlarında tek başlarına olduklarını fark etmişlerdir. Hayatın her cephesinde tek başına savaşacak, gerekirse yaralanacak ama tekrar ayağa kalkmasını da bileceklerdir. Her şey bir yana, arkadaşlık bu yaralı ruhları iyileştirebilecek midir?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler