MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Laftan Anlamaz 1. bölümde sürpriz gelişme

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz 1. bölümü ile seyirciyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerinde toplayan Aşk Laftan Anlamaz dizisi 1. bölümüyle merhaba dedi. İşte Aşk Laftan Anlamaz 1. bölüm ve ayrıntıları...

Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı yapımcılığını; Bi Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce'nin oturduğu yapımın kadrosuna 'Ulan İstanbul' ile tanınan Demet Gül ve son olarak 'Hatırla Gönül'de rol alan Özcan Tekdemir katıldı. Gül dizide şen şakrak Tuval karakterine, Tekdemir ise Hayat'ın (Hande Erçel) ev arkadaşı olan Aslı'yı oynuyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 1. BÖLÜM ÖZETİ

"Aşk Laftan Anlamaz"da Burak Deniz, Sarsılmaz ailesinin veliahtıdır. Tekstil imparatoru 'Murat Sarsılmaz' olarak seyirciyle buluşuyor.

Hande Erçel ise dizinin Hayat'ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Giresun'da dünyaya gelen ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla aynı evi paylaşan 'Hayat' ile bir tesadüf sonucu yolları kesişen Murat'ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyif dolu hikayesi setirciler tarafından çok sevilecek.


Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle 22 Haziran Çarşamba akşamı saat 21.00'de Show TV ekranlarında...


Vitrin


En Çok Aranan Haberler