MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Laftan Anlamaz'ın 9. bölümünde neler oldu?

Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Laftan Anlamaz bu akşam 9. bölümüyle ekranlara geldi. 9. bölümün sona ermesinin hemen ardından Aşk Laftan Anlamaz'ın 10. bölüm fragmanı yayınlandı.

Aşk Laftan Anlamaz'ın 9. bölümünde neler yaşandı? İşte cevabı...

Didem'le evlenmek zorunda kalan Murat, Hayat'ı korumak adına ona yalan söyler ve her şeyin bir oyundan ibaret olduğunu söyler. Hayat adeta hayal kırıklığına uğramıştır ve öfkeli bir şekilde Murat'ın yanından ayrılır. Fakat üzülmesinin Murat'ı daha mutlu edeceğini düşünen Hayat, ertesi gün şirkete giderek hiçbir şey olmamış gibi davranma kararı alır.

Hayat için para bulmaya çalışan İpek ise babasından yardım ister fakat babası yardım etmemekle kalmaz bir de İpek'e bir tokat atar. Bunu gizlice gören Kerem olaydan sonra babasını yakalar ve onunla konuşur. Kerem bu görüşmeden İpek'e hiç bahsetmez.

[**AŞK LAFTAN ANLAMAZ DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

**](http://www.showtv.com.tr/dizi/tum_bolumler/ask-laftan-anlamaz-sezon-1-bolum-9-izle/24803)

Günün akşamında şirketin özel bir daveti vardır ve Murat davete diğer asistanı Çağla ile katılmaya karar verir. Murat'ın kardeşi Doruk ise davete Hayat ile katılır, Hayat'ı davette gören Murat şaşkına döner. Tuval davet boyunca Murat ile Hayat'ı başbaşa bırakmaya çalışır fakat davet esnasında bir misafir Hayat'ı dansa kaldırınca olaylar değişir. Hayat'ın bir başkasıyla dans etmesine dayanamayan Murat müdahale eder ve Hayat'ı o adamın elinden çeker alır.

Didem'in düğün hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Hayat'ta inadına Didem'e yardım etmektedir. Didem nikah şekeri, davetiye ve süslemelerde kararsız kalınca Hayat, Murat'ın odasına girer ve bu konularda bir karar vermesini ister. Murat bu olanlara daha fazla dayanamaz ve tartışmaya başlarlar. Bu sırada odaya giren küçük çocuk barışmaları için öpüşmelerini ister.

Öte yandan Fadik ise yeni kısmeti Kamuran ile görüşmek için türlü bahaneler bulmaktadır.

İpek'in babası kızına tokat attığı için pişman olup istediği parayı İpek'e götürür ve özür diler. İpek bir an olsun ailesi için değerli olduğunu anlar ve mutluluktan havaya uçar fakat gerçeği öğrenmesi çok sürmeyecektir. Kısa bir süre sonra İpek'in babasının verdiği parayı Kerem'den aldığı ve onunla görüştüğü ortaya çıkar ve İpek adeta yıkılır.

Son olarak Didem'le ciddi bir konuşma yapmak isteyen Kerem evde onunla başbaşa oturur. Kerem içecek bir şeyler almaya gittiği esnada Didem'in telefonu çalar ve telefondaki doktorla hamile kalmak konusunda konuşurken arkaya döndüğünde şoke olur. Murat karşısında durmuş onu beklemektedir.

Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümünde neler olacak? Didem'le zorla evlenmek zorunda kalan Murat bütün gerçeği öğrenecek ve evlilikten vazgeçecek mi? Hayat, Murat hakkında ne karar verecek? Fadik, Kamuran'a kavuşacak mı? [**AŞK LAFTAN ANLAMAZ'IN 9. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO)

](https://www.mynet.com/ask-laftan-anlamaz-9-bolum-4-fragmani-91256-mymagazin)[AŞK LAFTAN ANLAMAZ'IN 9. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ (FOTO GALERİ)](http://www.mynet.com/magazin/galeri/ask-laftan-anlamaz-9-bolum-fotograflari/59708/1/) HİKAYE VE KÜNYE**

Yapımcılığını, Bi Yapım'ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı "Murat Sarsılmaz" olarak izleyiciyle buluşuyor. Hande Erçel, dizinin Hayat'ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Giresun'da doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan "Hayat", bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat'ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Yapım: Bi Yapım
Yönetmen: Müge Uğurlar
Senaryo: Nuray Uslu, Aylin Eren, Yusuf Kürşad Gürses

Vitrin


En Çok Aranan Haberler