MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yalanı Sever dizisi yayından kaldırıldı

Fox ekranlarında Nisan ayı başında yayınlanmaya başlayan Aşk Yalanı Sever dizisinin ekran ömrü 7 bölüm sürdü. Reytinglerde hayal kırıklığı yaratan dizisi Aşk Yalanı Sever yayından kaldırıldı.

Yapımcılığını Mia Yapım - Banu Akdeniz'in üstlendiği, başrollerinde Buse Arslan, Eren Hacısalihoğlu, Arif Erkin, Seda Güven ve İsmail Ege Şaşmaz gibi isimlerin yer aldığı aşk Yalanı Sever dizisi reytinglere yenildi. Dizinin çekimleri sona erdi ve dizi ekran macerasını sonlandırdı.

Dizinin final bölümünün yayınlanıp, yayınlanmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. İşte dizinin bittiğini açıklayan senarist Şeyda Delibaşı'nın tweeti:> İlginiz için çok teşekkürler. Yeni projelerde tekrar birlikte olucaz inşallah. Bu seferlik bu kadar :) #AşkYalanıSever

AŞK YALANI SEVER DİZİ KONUSU NEDİR?
Koçoğlu otellerinin kurucusu Hüseyin Koçoğlu (Arif Erkin), geçirdiği kalp krizi sonucu ölüm döşeğindedir. Hayata tutunmak için sevgili torunu Ferit'ten (Eren Hacısalihoğlu) tek istediği, yıllar önce yaşadığı gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya gelen kızının ölüm haberiyle beraber varlığından yeni haberdar olduğu Ece Öztürk'ün bulmasıdır. Ferit, tüm yolları denemiş ama Ece'nin izini bulamamıştır. Dedesinin son arzusunu yerine getirmek için çırpınan ve çaresiz kalan genç adam, sevgilisi Gonca'nın (Seda Güven) teklifini kabul ettiğinde kendisini büyük bir yalanın içinde bulur. Bu yalanın baş rolünde ise Peri Aslan (Buse Arslan) vardır.

Bir Kore dizisi olan My Girl'ün hikayesinden yola çıkılarak hazırlanan dizinin ilk iki bölüm senaryosu; Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş ve Barkın Şenüren'in, devam senaryolar da Verda Pars ve Şeyda Delibaşı'nın kaleminden ekrana yansıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Murat Düzgünoğlu yer alırken yapımcılığını ise Mia Film, Banu Akdeniz üstleniyor.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler