MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aslı Enver, Muhteşem Yüzyıl Kösem'e fark katabilir mi?

STAR TV'nin geride bıraktığımız sezon büyük umutlarla ekranlara getirdiği, kasıp kavuracağı imajı yaratılmaya çalışıldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem hayal kırıklığı yarattı.

Perşembe akşamları ekrana gelen yapım özellikle TOTAL grubunda inanılmaz sıkıntılar yaşadı. Tüm sıkıntılara rağmen dizi yeni sezonda devam kararı aldı. Bu karardan sonra neler yapılabilecağini enine boyuna iyice düşünen dizi ekibi oyuncu kadrosunu güçlendirme kararı aldı.

Bu kararın ardından ilk adım atıldı. En son Paramparça dizisinde seyrettiğimiz Nurgül Yeşilçay ve Muhteşem Yüzyıl serisinin ilk sezonunda Şehzade Mustafa karekterine hayat veren Mehmet Günsür olmuştu. Her iki uyuncunun da ekiple anlaşarak yeni sezonda oyuncu kadrosu içerisinde yer alacağı belirtilmişti. Bu adımlar devam ederken , sürpriz bir haber geldi.


Son olarak Kış Güneşi dizisinde rol alan ve Kavak Yelleri'nde gösterdiği performans ile ülke çapında tanınan Aslı Enver Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisin transfer listesinde yer aldı. Oyuncuya yapılan tekliften yanıt beklenirken çok büyük bir ihtimalle diziye katılacağı belirtildi.

Anlaşıldığı üzere kış sezonu için yapılan hamleler tüm hızıyla devam ederken genç oyuncu Aslı Enver'in kadroya dahil olması ne kadar etkili olacak hep beraber göreceğiz...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler