MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ata Demirer çok güldürecek

Ünlü komedyen Ata Demirer Sevdaluk dizisine konuk oldu.

Eyvah Eyvah Serisi'nde başrolleri paylaşan Demet Akbağ (Firuzan) ve Ata Demirer (Hüseyin Badem) Çamlıhemşin'de buluştu. Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, Demet Akbağ'ın dizisi Sevdaluk'a konuk oyuncu olarak katıldı.

Ata Demirer, canlandıracağı komutan karakteriyle izleyenleri yine çok güldürecek. Şenyuva Köyü'nde olayların birbirine girdiği bu bölümde, komutan olayları çözebilecek mi yoksa işler daha da karmaşık bir hal mi alacak?

İşte Sevdaluk'un yeni bölümünde yaşanacaklar:

Adalet, Orhan'ın hastalığını öğrendikten sonra zor bir sürecin içine girmiştir. Hem Orhan'a yardım eder hem de Orhan'ın hastalığını, Orhan'ın annesinden saklamaya çalışmaktadır. Hastalığı bir kaç kişi tarafından öğrenilen Orhan, kemoterapi ilaçlarını gizlice Adalet'in pansiyonunda almaya başlar. İlaçların yan etkileri çok ağırdır ve Orhan güçlükle dayanabilmektedir. Bu zor süreçte Gülben, Orhan'a destek olur ve elinden geleni yapar. Oğlunun bir derdi olduğunu anlayan Hayriye pansiyona gelir ve neler olup bittiğini öğrenmek için Adalet'le Orhan hakkında konuşurlar. Adalet, Orhan'ın hastalığını, annesi Hayriye'ye anlatacak mıdır?

Ali İhsan Muhtar Ali'nin yaptığı yolsuzlukları ortaya çıkarıp onlarla mücadele etmeye adamıştır kendini. Muhtarlık koltuğunu artık Vesile'yle paylaşmak zorunda olan Muhtar Ali, ailecek nazara geldiklerini düşünerek, kurşun döktürmeye karar verir ve evlerine kurşuncu hoca çağırır. Çocuk sahibi olmak isteyen Emine ve Tayyar da istemedikleri halde bir anda kendilerini kurşun döktürme töreninin içinde bulurlar. Tüm bunlar olurken muhtarlıkta oldukça iddialı olan Vesile, HES görevlileri tarafından tehdit edilir. Hem HES görevlileriyle, hem de Muhatr Ali'nin çevirdiği dolaplarla savaşmaya kararlı olan Vesile, elinden geleni ardına koymaz.

Ali İhsan ve Muhtar Ali'nin arasındaki mücadele iyice büyür ve kendilerini bir kavganın içinde bulurlar, kavga jandarmada sona erer. Tüm bunlar olurken köyde yeni bir sima belirir. Köyün komutanı. Şenyuva Köyü birbirine girerken, olayları çözmeye çalışan komutanın Vesile'ye karşı sergilediği ince davranışlar herkesin dikkatini çeker.

Sevdaluk yeni bölümüyle 16 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'da Show'da...


Keşfet

En Çok Aranan Haberler