MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayçin İnci O Hayat Benim kadrosuna dahil oldu

Oyuncu Ayçin İnci, Fox TV ekranlarında yayınlanan 'O Hayat Benim' dizisinde 'Zuhal' karakterine can verecek.

Pastel filmin yapımcılığını üstlendiği Fox Tv de yayınlanan " O Hayat Benim " adlı dizinin oyuncu kadrosuna güzel ve başaralı oyuncu Aycin İnci katıldı.Yayınlanan sezon finali bölümünde Zuhal karakterine hayat verdi.

Ayçin İnci "Zuhal sezon sonunda güçlü bir kötü karakter olarak kendini gösterdi. Yeni sezonda Zuhal'le ilgili büyük sürprizler seyirciyi
bekliyor" şeklinde konuştu.

Ayçin İnci "O Hayat Benim önümüzde ki sezon 4. Sezonuna başlayacak. Bu da ilginin göstergesi. Pastel Yapım, daha önce çalışmış olduğum bir yapım şirketi. Ayrıca Oya Başar gibi güçlü bir oyuncu var. Oya Başar hem mesleki olarak kendime örnek aldığım hem de daha önceden 'Benim Annem Bir Melek' ve 'Yusuf Yusuf' filmlerinde birlikte çalışma fırsatı yakaladığım bir ustam, ablam. Ve onunla tekrar bir arada çalışmak fikri de benim için çok sevindirici oldu" ifadelerini kullandı.

AYÇİN İNCİ KİMDİR?

Ayçin İnci, 3 Mayıs 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Murat İnci, annesinin ise Çiğdem Karakoç'dur. Anne babası boşanmıştır.

Ablası Ayça İnci de oyuncudur. Emektar sinema oyuncusu Bilal İnci'nin torunudur. Üsküdar Lisesinden 1997 yılında mezun olmuştur.

1999-2001 yıllarında Marmara Çağdaş Bilimler Vakfında İngilizce kurslarına devam etti. 2001-2002 yılları arasında Bilgisayar Prog ve analistliği kursunu bitirdi. Ayçin İnci, Açık Öğretim Fakültesi İktisat 3. Sınıfta okumaktadır.

2001 yılından bu yana; Coca Cola, Yapı Kredi, Garanti Bankası, Aria, Trukcell, Shubuo gibi reklamlarda oynadı. 2005'ten bu yana Şahika Tekand'ın "Studio" adlı Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk dersleri almaya devam etmektedir.

2003 yılında Kurşun Yarası adlı dizide oynayarak dizi hayatına adım atmıştır.

Kayak, yüzme ve bisiklet binmekten hoşlanan Ayçin İnci, dans ve dublaj da özel zevkleri arasındadır.

Ayçin İnci, 2007 senesinde Ahmet Mümtaz Taylan ile nikah masasına oturdu. 21 Mart 2012 tarihinde boşandı. 1 Temmuz 2013 tarihinde oyuncu Serdal Genç ile dünyaevine girdi.

9 Mayıs 2013 tarihinde yayınlanmaya başlayan senaristi Gani Müjde olan "Salih Kuşu" adlı dizide Levent Ülgen, Yasemin Yalçın, Bülent Kayabaş, Nevra Serezli, Bekir Aksoy, Murat Eken ve Goncagül Sunar ile beraber oynadı.

-
Ayçin İnci, 2014 yılında Başrollerini İlker Aksum, Dilara Gönder, Bülent Seran ve Mehmet Ali Kaptanlar ile paylaştığı "Ne Diyosuun" adlı dizide rol almıştır.

**-

**

Tiyatro :

  • 2006 - Eurideke'nin Çığlığı - Şahika Tekand - Studıo Oyuncuları

2008 - Aşk Her Yerde (Harriet Coplant) - yazar: Simon Williams - Duru Tiyatro

Filmleri :

2014 - Ne Diyosuun

2013 - Salih Kuşu

2013 - Tozlu Yollar

2011 - Mor Menekşeler

2008 - Benim Annem Bir Melek

2007 - Kara Duvak

2007 - Mavi Gözlü Dev

2007 - Oğlum İçin

2005 - Misi

2005 - Sen Ne Dilersen

2003 - Kurşun Yarası

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler