MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bana Sevmeyi Anlat dizisi izleyiciye ne anlatacak?

Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın başrollerinde oynayacağı, Deniz Akçay'ın senaryosunu kaleme aldığı, Mesude Eraslan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bana Sevmeyi Anlat dizisinin ilk fragmanı FOX TV'de ekrana geldi.

Yapım 'Bana Sevmeyi Anlat' dedi ama bize ne anlattı? Yemek yapan bir adam, yurt dışında bisikletle ile gezen bir kadın, adama sarılan bir küçük çoçuk, gelinlikle kaçan bir kadın, bir bakı atan başka bir adam, güvercinler, kafesler... Özetle ilk fragman bize gerilimli bir müzik ile bize sadece güzel bir resim veriyor.

Peki dizi hakkında biraz fikir yürütelim. Kız (Seda Bakan) herhangi bir nedenden dolayı yurt dışından Türkiye'ye dönecek. Kuçağında da galiba bir bebek var. Tam da o sert bakışlı adamla (Mustafa Üstündağ) olacakken, yemek yapan adama (Kadir Doğulu) aşık olacak. Sert bakışlı adam güvercini kaçırınca onları ayırmak için elinden gelen her şeyi yapacak.


Dizinin konusu ise şu şekilde: Bana Sevmeyi Anlat; Almanya'da hayatını sürdüren ve eşinden ayrıldıktan sonra baba evine dönmek zorunda kalan Leyla (Seda Bakan) ile İstanbul'da bir mekan işleten Alper'in (Kadir Doğulu) kesişen yaşamları anlatılıyor. Dizide; Leyla'nın babasının yakın arkadaşı, güçlü ve varlıklı biri olan Haşmet'e ise Mustafa Üstündağ hayat verecek. Leyla bebeği için Haşmet ile bir gelecek planı yaparken, tüm yaşamını altüst olacağı bir gecede Alper (Kadir Doğulu) ile yolları kesişecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler