MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barış Arduç günde 450 selfie çektiriyor

Star TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Kiralık Aşk dizisinin yakışıklı oyuncusu Barış Arduç, şimdilerde ünlü olmanın tadını çıkarıyor.

Kiralık Aşk dizisiyle şöhreti yakalayan, her gittiği yerde insanların yoğun ilgisiyle karşılaşan Arduç, ara sıra bu sevgi seli yüzünden zor duruma düşebiliyor. Sevilen yakışıklı oyucu Vogue dergisine verdiği röportajda ünlü olmanın zor yanlarına değinerek ilginç bir anekdotu paylaştı.İşte o röportajdan satırbaşları: "Kiralık Aşk dizisi sayesinde öyle bir noktaya geldim ki hayranlarımla günde 450 selfie çektiriyorum. Geçenlerde 23.00'da evimin kapısı çaldı. Baktım karşımda 2 genç kız, arkalarında da bir teyze. Kastamonu'dan beni görmeye gelmişler! Orası benim evim. Üstelik de gece. İnsan o saatte tanımadığı birinin kapısını nasıl çalar?

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Aslen Arnavut olan Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre 'de doğdu. Anne ve babası emlakçıdır.Ailenin ortanca çoçuğu olan Arduç'un ağabeyi adı Onur ve kardeşinin adı da Mert'tir.

İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okuyan Arduç, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek lise eğitim hayatını burada tamamladı. Kayseri'de spor akdemisi kazanan Barış Anduç, bölümüne adepte olamayınca okulunu bırakarak İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla ilginendi.Bunun yanında Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı.Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı. Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde yer alarak ismini iyice duyurdu.

Kiralık Aşk adlı dizi ile şöhretini iyice pekiştirdi.Televizyon dizileri dışında sinema filmlerinde de rol alan ünlü oyuncu, aynı zamanda aktif olarak destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirmektedir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler