MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan'dan dizi setine sürpriz ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Yedi Güzel Adam' dizisinin çekimlerinin yapıldığı Kahramanmaraş'taki setini ziyaret etti.

Davutoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantının ardından, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan 'Yedi Güzel Adam' dizisinin çekimin yapıldığı sete geçti.

Başbakan Davutoğlu, Türk Edebiyatı'nda çok önemli bir yere sahip olan Erdem Bayazıt, Cahit Zarifoğlu, Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Alaeddin Özdenören, Akif İnan ve Ali Kutlay'ın hayatlarını konu alan dizinin oyuncuları tarafından karşılandı.

Oyuncularla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Başbakan Davutoğlu'na, eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, dizide hayatı konu edinilen yazarlardan Rasim Özdenören de eşlik etti.

Dizi setinde konuşan Nuri Pakdil, "Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu, sayın bakanlarımızı, milletvekillerimizi, hemşehrilerimi antiemperyalist, antikapitalist, antifaşist, antinasyonalist ve en önemlisi de antifiravunist bilinçle selamlıyorum" dedi.

Başbakan Davutoğlu da, "Antiemperyalist, antikapitalist, antifaşist, antinasyonalist ve en önemlisi antifiravunist olan 'Yedi Güzel Adam'ın diyarı Kahramanmaraş'a selam olsun. Bu vesileyle ahirete intikal eden bütün güzel adamlar için bir kez daha Rabbim'den rahmet diliyorum. Kahramanmaraş topraklarının ne kadar bereketli ve vicdan dolu olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatan Nuri Pakdil üstadımıza ve Rasim Özdenören abimize teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz" karşılığını verdi.

Davutoğlu, dizide 'Yedi Güzel Adam'ı canlandıranların, 'yedi güzel sanatçı ve adam'" olarak, dostluklarının daim olması temennisinde bulundu. Dizi ekibiyle fotoğraf çektiren Davutoğlu, daha sonra setten ayrıldı.

Yedi Güzel Adam yeni bölümüyle 31 Ekim Cuma akşamı saat 22:45'te TRT 1'de...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler