MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bergüzar Korel ülkeyi salladı

Bergüzar Korel'in şöhreti Türkiye ve Ortadoğu derken bizden 15 bin kilometre uzaklıktaki Arjantin'e sıçradı. Arjantinli hayranları, Korel'e 'Sayende Türkiye ve Türkler'i çok daha fazla sevdik' diye seslendi.

Rol aldığı tüm projeler ve son olarak oynadığı 'Karadayı' dizisiyle Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncuları arasında gösterilen Bergüzar Korel, dünya starı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şöhreti Türkiye'yi aşan, Ortadoğu ve Balkan ülkelerinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Korel'in sevgisi Arjantin'e kadar uzandı. Bir dönem eşi Halit Ergenç'le rol aldığı 'Binbir Gece' dizisi Arjantin'de gösterilmeye başlayan güzel oyuncu, ülkenin en çok konuşulan ve sevilen ismi oldu. Facebook, twitter ve instagram'da Bergüzar Korel için Arjantinli hayranları tarafından fan siteleri açıldı.

HER ADIMI OLAY OLUYOR
Arjantin'deki gazete manşetlerini, dergi kapaklarını süsleyen Bergüzar Korel'in mutlu evliliğinden kıyafetlerine kadar attığı her adım Arjantinliler'in büyük merak konusu oldu. Korel'in kendilerine sosyal medya aracalığıyla gönderdiği mesaj karşısında çok mutlu olan Arjantinliler, bir video hazırlayarak güzel oyuncuya "Senin sayende Türkiye ve Türkler'i daha da çok sevdik. İki ülkeyi yakınlaştırdığın için çok teşekkürler" diye seslendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler