MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir yeni dizi daha reytinglere yenildi

Show TV'nin yaz ekranında yayınlamaya başladığı Tutar mı Tutar dizisi reytinglere yenildi. Dizinin ekran ömrü sadece 4 bölüm oldu.

Show TV'nin oyuncu kadrosunda Paşhan Yılmazel, Cahit Gök, Ahmet Kürşat Öçalan, Bahadır Efe, Hilmi Özçelik, Zeynep Kankonde, Ceyda Ateş, Su Kutlu, Açelya Özcan, Rıza Sönmez, Selen Uçer gibi isimlerin yer aldığı yaz dizis Tutar mı Tutar ekrana veda ediyor. Cuma günü ekrana veda ediyor. Yapımını BKM'nin, yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı, senaryosunu Erkan Ersezer kaleme aldığı 'Tutar mı Tutar', 4. bölümde sona erecek. 'Tutar mı Tutar'ın final bölümü Cuma günü 23:15'te ekrana gelecek.

Cuma akşamları yayınlanan dizi ekrana geldiği ilk hafta Total'de 38 AB'de ise 40. olmuştu. Dizinin ikinci bölümü ise reytinglerde daha da düştü ve Total grubunda 67. sırada AB grubunda 45. sırada yer alabildi. Dizinin ilk haftaki reyting sonuçlarına göre erken final yapmasına karar verildi. Tutar mı Tutar dizisi 24 Temmuz'da yayınlanacak olan 4. bölümüyle ekrana veda edecek.

Absürd komedi olan dizide yakın arkadaş olan Cemal ve Ayhan'ın bir sabah uyandıklarında kendilerini bir mahalle dizisinin başrollerinde bulması anlatılıyordu.

Yakın arkadaş olan Cemal ve Ayhan, bir sabah uyandıklarında kendilerini bir mahalle dizisinin başrolleri olarak bulurlar. Bu mahallede, daha önce hiç görmedikleri aileleri, aşkları, arkadaşları ve hatta düşmanlarıyla karşılaşırlar. Cemal ve Ayhan, Umut Sineması'nın sahibidirler ve mahallenin tek kurtuluş umudu; ertesi akşam ilk filmiyle açılış yapacak olan bu açık hava sinemasıdır. Mahalleli için yeni bir umut olan sinema, dizinin kötü adamı Kemal için planlarını sekteye uğratacak bir adımdır. Diziden çıkabilmeleri için ya dizi tutmayacak ve bitecektir, ya da imkansız aşk mutlu sonla sonuçlanacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler