MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum Masalı'nın yeni görüntüleri yayınlandı

Çok yakında Kanal D'de ekrana gelecek olan yaz dizisi Bodrum Masalı'nın 2.bölümünden 5.tanıtım fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe ve daha birçok ismin paylaştığı Bodrum Masalı dizisi çok yakında Kanal D'de başlıyor. Dizinin 2'nci bölüm 5.tanıtım fragmanı da yayınlandı.

Bodrum Masalı'nın konusu:
Birçok otel sahibi varlıklı bir iş adamı olan Evren Ergüven karısı Yıldız çocukları Su ve Ateş'le birlikte mutlu lüks bir hayat sürmektedir. Otellerinden büyük bir kısmının bulunduğu Bodrum'da gizli bir lilişkisi bulunmaktadır. Evren ard arda verdiği yanlış kararlar doğrultusunda iflasın eşiğine gelmiştir.

Ergüven ailesi lüks hayatından vazgeçmek küçük köhne bir otelde yeniden hayata başlamak zorunda kalmıştır. Bütün yaşananlardan ve sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden, hayallerinden, zengin ve güvenli hayatlarından kopacak zorluklarla dolu yeni bir hayata başlayacaklardır. Tatil hayatı yaşadıkları Bodrum onlara hayatın gerçek yüzünü işte şimdi gösterecektir.TMC imzalı Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini üstlendiği Bodrum Masalı çok yakında Kanal D'de...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler