MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu sahne fark attı

Kurtlar Vadisi Pusu, 10. yılında yeni kanalında rakiplerine fark attı.

Dün akşam yeni sezona başlayan ve yayınlandığı kanal dışında sadece mynet'te izleyebileceğiniz"Kurtlar Vadisi Pusu", en yakın rakibine tüm kişilerde on, AB'de de dokuz rating fark atarak rahat bir birincilik elde etti.

SBT Analiz'in ölçümlerine göre Show TV'nin dizisi "Suskunlar" ise geçen haftaya göre tüm kişilerde bir rating daha az aldı ve sıralamada iki basamak gerileyerek üçüncü oldu. "Suskunlar" AB'de de yarım puanlık düşüş yaşadı ve sıralamada üç basamak gerileyerek dördüncü oldu.

[

KURTLAR VADİSİ PUSU (TAMAMI VİDEO)](http://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-vadisi-pusu-izle-162-bolum-1-parca-vid-1805279/)

TRT 1'in yeni komedi dizisi "Zengin Kız Fakir Oğlan" dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle yükselişe geçti. İlk bölümüne göre tüm kişilerde bir rating daha fazla alan ve sıralamada dokuz basamak birden yükselerek beşinci olan dizi, AB'de de yaklaşık iki rating daha fazla alarak üçüncü sırada yer aldı.

[

DİZİDEN ÇARPICI KARELER (FOTO GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/kurtlar-vadisi-pusu/102/741234)

Kanal D'de bu yaz başlayan "Kötü Yol" ise dün akşam iki kategoride de düşüş yaşadı. "Kötü Yol" tüm kişilerde dokuz basamak gerileyerek on birinci olurken, AB'de de üç sıra düşerek beşinciliği elde etti.

İşte o reyting rekorları kıran sahne:


Vitrin

En Çok Aranan Haberler