MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu Şehir Arkandan Gelecek 18. bölüm neden yayınlanmadı?

Atv ekranlarında ilgiyle takip edilen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi her hafta Çarşamba günü ekranlara geliyor.Bu hafta ekrana gelecek olan 18. yeni bölüm fragmanının yayınlanmamış olması ise seyirciyi dizinin bu hafta olup olmayacağı konusunda meraklandırdı. Peki sevilen dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek'in 18. bölümü neden yayınlanmadı?

Yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin 18. bölümü bu hafta yayınlanmadı. 17 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanması beklenirken Medipol Başakşehir - Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçından dolayı dizi yayınlanmadı. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölümü ise 24 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 17. Bölümde Neler Oldu?

Şahin'in dövüştüğü yer yasadışı olayların yapılmış olması nedeniyle polis tarafından basılmıştı. Ali babasını mekandan çıkarabilirken Şahin'in ise artık yürüyecek hali kalmamıştı. Fakat tam polise yakalanmak üzereyken hiç beklemedikleri birisi onlara yardımcı olur ve oradan kurtulurlar. Şahin ise dövüşte galip geldikten sonra Aydemir'e giderek sözleşmeyi vermesini ister. Fakat aydemir sözünde durmadığından dolayı Şahin bu olayı başka türde halletmek zorunda kalır.

Babasının dayak yemesi ve Ali'nin bu tavırları Gülce'nin giderek çileden çıkmasına sebep olur. Bu sefer intikam alabilmek için gözünü Veysel'e dikmiştir. Belgin maddi açıdan da iyi durumda olmak istediği için Yiğit ile işbirliği yapabileceğini düşünür. Yiğit bunun tehlikeli olabileceğini söylese de Belgin buna aldırmaz. Tekin'e kötülük yapmak için bunu yapmak zorundadır.

Derin babasının değişebileceğini düşünürken bir anda öğrendiği gerçeklerle tekrardan hayal kırıklığı yaşar. Aslı ise Bora'nın kendisine olan ilgisine karşılık vermeye başlamıştır ve annesine belli etmeden onunla buluşur. Fakat Ebru onları görmüştür.

Veysel'e Şahin'in verdiği hediye onu çok mutlu etmiştir fakat okulda onu rahatsız eden kişilere karşı bir önlem alması gerekir. Bu yüzden Ali'ye kendisine dövüşmeyi öğretip öğretemeyeceğini sorar. Böylece herkesten gizli olarak ormanda buna çalışmaya karar verirler. Fakat Veysel buluşmaya gelmeyince Ali ona ne olabileceğini düşünür ve onu aramaya başlar. Fakat kendisine gelen telefon ile ne yapacağını bilemez.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler