MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Özçivit ile Neslihan Atagül arasında kriz mi var?

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Ay Yapım imzalı Kara Sevda'nın ikinci sezonu öncesi dizideki gibi gerçek hayatta da Burak Özçivit (Kemal) ile Neslihan Atagül (Nihan) arasında kriz mi yaşanıyor?

Kara Sevda dizisinin Kemal'i Burak Özçivit sevgilisi Fahriye Evcen, ile beraber Arnavutköy Balıkçısı'ndan çıkarken objektiflere takıldı.

31 yaşındaki yakışıklı oyuncu, Fahriye Evcen'i aldattığı iddialarından Kara Sevda dizisindeki başrol arkadaşı Neslihan Atagül ile aralarının bozuk olduğu yönde çıkan habere kadar birçok konuda açıklamada bulundu.

Geride bıraktığımız günlerde teknede bir kadına sarılırken görüntülenen Özçivit, o fotoğraflarla ilgili soruları yanıtladı.

Burak Özçivit "Arkadaşlar, sosyal medya hesabımda da belirttim; o kişi benim kız kardeşim Burçun'du. Konu fazla uzadı" dedi.

Gaziantepli oyuncu Kara Sevda'nın heyecanla beklenen 2. yeni sezonu öncesi de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kara Sevda'nın 2. sezonuna sayılı günler varken Kemal ve Nihan'ın artık düşman mı olduğu merak edilirken, Burak Özçivit'e Neslihan Atagül'ün Kadir Doğulu ile olan düğüne gitmediği hatırlatıldı.

Özçivit, Neslihan Atagül ile aralarının bozuk olup olmadığı sorularına şu yanıtı verdi:


Hiç kimseyle sorunum yok. Bugüne kadar kimseyle ne kavgam, ne dargınlığım oldu. Bundan sonra da olmaz.

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olan Kara Sevda'nın ilk sezon final bölümünde; Nihan'ın hamile olduğunu öğrendikten sonra ikiz kardeşi Ozan'ın gizemli bir şekilde ölmesi ayrıca Kemal'in, Emir'i vurarak elini kana bulaması seyircileri şok etmişti.


Kara Sevda'nın 2. sezon tanıtımında Kemal, Nihan ve Emir'in sular altında geçen sahneleri yeni bölümlerde hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağının sinyalini verdi.

Nihan'ın kardeşi Ozan'ın ölümünden sevdiği adam Kemal'i sorumlu tutması yeni sezonda ikilinin düşman aşıklara mı dönüşeceği sorusunu akıllara getirdi.


Birçok sorunun cevapsız kaldığı dizinin ikinci sezonu büyük bir heycanla bekleniyor. Kemal ve Nihan artık iki ezeli düşman mı?, Emir yaşıyor mu?, Kemal hapse mi girecek?, Ozan'ın ölümünden Kemal'i sorumlu tutan Nihan, hamile olduğunu ona söyleyecek mi? gibi soruların cevaplarını seyredenler büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler