MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cansu Tosun Familya adlı dizide

Güzel oyuncu Cansu Tosun, yeni sezonda Familya dizisi ile seyirci karşısına çıkacağını söyledi.

Yeni sezonda "Familya" dizisinin kadrosunda olacağını söyleyen Tosun, "Harika bir ekip var. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu genç yaşımda usta oyuncularla bir araya gelmek herkese nasip olmaz. Umarım seyirci tarafından da beğenilir ve uzun soluklu bir proje olur" dedi.
-CANSU TOSUN KİMDİR?


Cansu Tosun, 26 Ocak 1988 yılında Almanya, Nürnberg'de dünyaya gelmiştir. Anne babası Kayseri kökenlidir. Annesi 16 yaşındayken, babası da 22 yaşındayken Almanya'ya gitmiştir. Babası, Nürnberg'de postane yöneticiliği yapıyor. Annesi ise bir mağazada çalışıyor. Nürnberg Operası'nda 13 yıl bale eğitimi aldı. Fakat liseden sonra yüksek okul eğitimine başlayınca baleyi bırakarak caz ve hip-hop danslarına yöneldi. 4 yaşından beri birçok Alman markası için fotomodellik yaptı ve kaliteli markaların yüzü oldu. Cansu Tosun'un Fırat adında bir erkek ikiz kardeşi vardır. Nürnberg'de lise eğitiminde ticaret üzerine okudu.

2010'da oyuncu olmak için Türkiye'ye gelen Cansu Tosun, Yılmaz Erdoğan'nın yönettiği BKM Mutfak ekibinden de dersler aldı. Daha sonra 3.Mota Okulu'nda Ümit Çırak'tan oyunculuk eğitim aldı.

Aynı zamanda profesyonel fotomodel olan Cansu Tosun, 2011 yılında TRT'de ekrana gelen "Küçük Hanımefendi" adlı dizi ile oyunculuk hayatına merhaba dedi. 2012 yılında Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde Zehra karakterine hayat verdi.

2013'te, Kudret Sabancı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve "Refik Halit Karay"ın "Bugünün Saraylısı" adlı romanından uyarlanan aynı adlı dizide Serhat Teoman, Selçuk Yöntem, Nazan Kesal ve Ali Ersan Duru ile başrolü paylaştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler