MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Çekmeyin aileler tanışmadı'

O Hayat Benim dizisinin Nuran'ı Yeşim Ceren Bozoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi.

'O Hayat Benim' dizisinin Vitrin Meyhane'deki yemeğine Yeşim Ceren Bozoğlu da katıldı.

Yemeğe erkek arkadaşıyla gelen Yeşim Ceren Bozoğlu, muhabirlerin görüntü alması üzerine, "Rica ediyorum çekmeyin, henüz aileler tanışmadı. Bizi bu şekilde gazetelerde görmelerini istemem. Söz veriyorum, nişana hepinizi çağıracağım" dedi.

'O HAYAT BENİM' DİZİSİ KUTLAMA YAPTI

'O Hayat Benim' adlı dizinin ikinci sezon yemeği önceki akşam Etiler'de tüm dizi kadrosunun katılımıyla gerçekleşti. Dizi oyuncuları dizi setinde bulamadıkları kaynaşmayı bu yemekle gerçekleştirdi. Bol bol sohbet etme imkanı buldular. Gecenin ilerleyen saatlerinde basın mensuplarına tam kadro poz verdiler.

Dizinin başrol oyuncusu Keremcem, "Geçtiğimiz sezon çok iyiydik sokaktan bize gelen tepkilerde çok iyiydi kimi kızıyordu kimi de çok başarılısınız diyerek eleştirilerini yapıyorlardı, elbette biz eleştiriye de açığız bu bizim eksiklerimizi ve doğruluğumuzu kanıtlayan tepkiler ikinci sezon kendimizi daha da geliştirip hayran kitlemizi ulaşmamızı sağlayacak. Aramıza yeni yüzler katıldı. Dizi daha da bir heyecan alacak."

Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlencenin dozunu daha da arttıran dizi ekibi ikinci sezonu hem yorgunluklarını hem de kafalarını boşaltmış vaziyette girdiler.

O Hayat Benim yeni bölümüyle 28 Eylül Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler