MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cem Kılıç O Hayat Benim dizisine veda etti

Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi O Hayat Benim'den yakışıklı oyuncu Cem Kılıç ayrıldı.

Fox TV'de 3. sezonuyla ekranlarda olan ve yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı O Hayat Benim dizisinden Cem Kılıç ayrıldı. Başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak,Ahu Sungur, Oya Başar, İclal Aydın, Zerrin Sümer ve Süleyman Atanısev'in paylaştığı Fox TV ekranlarında yayınlanan dizide üzücü bir ayrılık yaşandı. Dizide 55 bölümdür Komiser İsmail karakterini canlandıran Cem Kılıç diziden ölerek ayrıldı.

O Hayat Benim dizisine 86. bölümde Cemre rolüyle katılan Ceyda Ateş sezon sonunda diziden ayrılacak. O Hayat Benim dizisine güzel oyuncu Ceyda Ateş geçtiğimiz Mart ayında girmişti. Ceyda Ateş, katıldığı bir galada kalıcı olarak diziye dahil olmadığını ve 100. bölümde (sezon finali) ayrılacağını açıkladı. O Hayat Benim, yeni bölümleriyle her Pazar 20.15'te FOX'ta!

CEM KILIÇ KİMDİR?

Cem Kılıç, 4 Ocak 1978 tarihinde Ankara'da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamlayan Cem Kılıç, üniversite eğitimini Amerika'da American Alfred Univercity'de Medya İletişim okuyarak tamamlamıştır.

Türkiye onu "Ekmek Teknesi" dizisinin bıçkın delikanlısı "Korkut" olarak tanıdı. "Lan Jale" ile başlayan sevgiliye iltifatları pek çok romantiğin diline dolandı.
Cem Kılıç, "Sıcak Saatler", "Çılgın Bediş", "Mavi Düşler" , "Hayat Bağları", "Okul", "Limonata", "Çapkın", "Ah Polis Olsam" gibi pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Cem Kılıç oyunculuğunun yanı sıra gece klüplerinde sahneye çıkıp şarkı söylemektedir.

"Dinle Sevgili" dizisinde Mehmet karakterini oynamıştır.

Rol Aldığı Bazı Diziler:

1996 - Çılgın Bediş

1998 - Sıcak Saatler

2000 - Hayat Bağları

2002 - Ekmek Teknesi

2005 - Çapkın

2006 - Ah polis olsam

2007 - Hayal ve gerçek

2011 - Dinle Sevgili

2014- O Hayat Benim

Rol Aldığı Filmler:

2004 - Okul

2009 - Süpürr

2010 - Şov Bizınıs

Vitrin


En Çok Aranan Haberler