MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı: Final bölümüne adım adım!

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlanmak üzere. Final bölümüne yaklaşılırken; Rıza, Cesur'a büyük bir kumpas hazırlığı içerisinde. Final bölümünün kokuları artık daha yoğun geliyor ve takipçiler finalde ne olacağını az çok tahmin etmeye başladılar. Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı, bu akşam yayınlanması bekleniyor.

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ama akşam saatlerinde Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanında Rıza'nın Cesur'a yeni planlarına dikkat çekilecek. Yeni bölüm fragmanında, Sühan'ın Rıza'ya karşı aldığı yeni planlar da uygulamaya konulacak. Son bölümde izleyiciler Rıza'nın kurduğu tuzakların sonlandığını düşünüyorlardı ancak Rıza çok daha büyük kompolarla, Cesur ile Sühan'ı düşürmeye çalışıyor.

CESUR VE GÜZEL YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?


Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı genellikle yayıncı kuruluş tarafından akşam saastlerinde, 20.00 civarında prime time içerisinde yayınlanması bekleniyor.

CESUR VE GÜZEL FİNALİ NE ZAMAN?


Cesur ve Güzel finali ne zaman, bu da belli oldu. Cesur ve Güzel final tarihi 22 Haziran olarak gösterildi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı dizinin final bölümü 22 Haziran'da yayınlanacak.

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM ÖZETİ : SON BÖLÜMDE NE OLDU?


Cesur, Rıza'yı köşeye sıkıştırdığı anda bir karar vermek zorunda kalır, Sühan onun doğru kararı vermesi için dua ederken babasının bıçaklandığı haberiyle tüm Korludağ sarsılır.

Korhan, tüm yaşananlardan Cahide'yi sorumlu tutsa da ailesinin iyiliği için sessiz kalmak zorunda kalır. Tahsin Korludağ, bu sefer hepsinin elini kolunu bağlayacak bir sürpriz yapmıştır.

Her şeyini kaybeden Bülent, intikam almayı kafasına koymuş şekilde Korludağ Çiftliği'nin kapısını çalar. Mihriban'ın tüm çabalarına rağmen, Bülent'in hırsı onu hata yapmaya mahkum etmiştir.

Cesur'un önüne çıkardığı bütün virajları ustalıkla dönen Rıza, ondan sonsuza dek kurtulmaya karar verir. Cesur ve Sühan birbirlerinden habersiz Rıza'nın kurduğu tuzaklara ayrı ayrı ilerlerken, ikisinin de aklında birbirlerinde duydukları aşktan başka bir şey yoktur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler