MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceyda Ateş'ten 'O Hayat Benim' açıklaması

Fox TV ekranlarında yayınlanan 'O Hayat Benim' dizisinde Cemre karekterine hayat veren Ceyda Ateş, önümüzdeki yıl farklı bir projede yer alacağını ifade etti.

'O Hayat Benim' dizisine dahil olan Ceyda Ateş, önceki gün Arnavutköy'deydi. Ateş, "Önümüzdeki sene 'O Hayat Benim'de olmayacağım. Yeni bir projede yer alacağım" dedi.

Ceyda Ateş Kimdir?

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra sunuculuk ve modellik kariyeri ile de adından sıkça söz ettiren Ceyda Ateş, 14 Eylül 1987 tarihinde, Ankara'da dünyaya geldi.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan Ateş, "Gurbet kadını", "Aşk Oyunu", "Elveda Rumeli", "Cennet mahallesi" gibi bir çok dizide başarıyla rol almıştır.

2008 yılında "Çılgın Dersane Kampta" adlı sinema filminde oynayan Ateş, ayrıca "Kavak Yelleri" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Daha sonra "Yer Gök Aşk" adlı dizide konuk oyuncu olarak bir süre rol almıştır.

Bir dönem TV ekranlarında yayınlanan ve gençler tarafından oldukça izlenen "Adını Feriha Koydum" dizisinde rol almıştır.

"Adını Feriha Koydum" dizisinden 2. sezonun sonunda ayrılmış ve baş rollerini Özgür Çevik'le paylaşacağı "Evlerden Biri" adlı dizide "Nursen" karakterini canlandırmıştır. "Emir'in Yolu" adlı televizyon dizisinin 73. bölümünde geri dönmüştür.

Şu aralar Fox ekranlarında yayınlanan "O Hayat Benim" adlı dizide "Cemre" karakteri ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler