MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın: Hülya Avşar benim akıl hocamdı

Demet Akalın doğumdan sonra ilk kez "Aramızda Kalsın" programına konuk oldu.

Tv8 ekranlarında Pelin Çini ve Salih Keçeci'nin sunduğu Aramızda Kalsın programına; sevilen ünlü şarkıcı Demet Akalın konuk oldu.Doğumdan sonra ilk kez tv8 ekranlarında canlı yayına çıkan Akalın, oldukça samimi açıklmalar yaptı.

İstanbul'a gelmesinin annesi sayesinde olduğunu söyleyen Akalın, "Çünkü ben çok korkak bir kızdım. Mesela boyum ve saçlarım uzundu. Arkadaşlarım hep derdi ki sen manken olsana, ben de hep "Deli misiniz?" derdim. Annemin arkadaşı beni bir ajansa yazdırdı. Sonra ilk günden defilelere, tanıtımlara gönderildim. Daha sonra işler büyüdü. Bu süreçte Yaşar Alptekin ve Atilla Saral'ın bende hakları çok büyüktür" dedi.

"Hülya Avşar bana taktikler verdi"

"Emral Avşar beni Hülya'nın takımına alınca hep onun kadrosunda çalıştım" diyen Akalın "Hülya Avşar benim akıl hocamdı. Telefonda nasıl konuşacağım, neler yapacağım taktikler verirdi. Sonra albüm yaptık, patladık. Öyle deli gibi bir sesim yoktu ama saatlerce sahnede canlı söylediğim için iyi oldu" dedi.

"Hira'dan sonra..."

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, yayın sırasında telefonla canlı bağlanarak sürpriz yaptı. Doğum sırasında yaşadığı heyecanlı anlatan Okan Kurt "Çocuk başka bir şey. Hira'dan sonra arabayı yavaş sürüyorum, tartışmıyorum. Çocuk çok güzel bir mutluluk, Allah'ın verdiği bir lütuf. Çocuk evliliğin meyvesi ama olmasaydı da bizim sevgimiz yeterdi. Çünkü çocuğu olmayıp ömür boyu birlikte olan insanlar var" dedi.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler