MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt Paramparça dizisinin kadrosuna katılıyor

Önce dizinin as kadrosundan Nurgül Yeşilçay'ın ayrılmasıyla ardından da Şükran Ovalıyla kriz yaşayan Erkan Petekkaya'nın başrolünü paylaştığı Paramparça dizisine ünlü bir isim katılıyor. Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt dizinin yapımcısından teklif aldığını açıkladı.

Son çıkardığı 'Pırlanta' albümüyle müzik listelerinde halen popüler olan Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'da şöhret basamaklarına adım atmaya başladı. Kurt, Paramparça dizisinin yapımcısından oyunculuk teklifi aldığını sosyal medya üzerinden açıkladı.

Kuruçeşme Suada'da gerçekleştirilen bir ödül törenine eşi Okan Kurt ile birlikte katılan Demet Akalın, Kurt'a yapılan teklifle şaşkınlığını gizleyemedi. Paramparça dizisinin yapımcısı Hakan Eren tarafından Kurt'a yöneltilen, "Paramparça dizisinde rol almak ister misin?" sorusunun üzerine Akalın çok şaşırdı. Güzel şarkıcı bununla ilgili Eren'e, "Tabi ki çok isteriz" cevabını verdi.

Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Akalın'a yakın arkadaşı Cenk Eren de tavsiyelerde bulundu. Eren, "İyi para istesin günde 6 saat den fazla çalışmam özel karavan vs istesin" diyerek Kurt'a destek verdi.

Okan Kurt'un Paramparça dizisine olumlu yanıt vermesinin ardından sosyal medyada 'bölüm başı ne kadar kazanacak?' sorusunun cevabı merak edilmeye başlandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler