MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dila Hanım'dan muhteşem veda

Dila Hanım dizisi muhteşem bir final bölümü ile ekrana veda ediyor.

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Dila Hanım, muhteşem bir final bölümü ile ekrana veda ediyor. Dila Hanım büyük finalinde yaşanacak heyecan dolu gelişmeleri ile yarın akşam izleyicileri ekrana kilitleyecek.

ERKAN PETEKKAYA, DİZİNİN FİNALİ HAKKINDA İPUCU VERDİ

Erkan Petekkaya ve Hatice Şendil'in başrollerinde oynadığı, ekranların ilgiyle takip edilen dizisi 'Dila Hanım'da finale doğru geri sayım başladı. Finale yaklaştıkça gerilimin arttığı dizide, düğümler yavaş yavaş çözülüyor. Herkes dizinin finalini merakla beklerken, Erkan Petekkaya final hakkında ipucu verdi. Erkan Petekkaya'nın instagram'da paylaştığı fotoğrafa göre "Dila Hanım" mutlu sonla bitecek gibi görünüyor.

İŞTE FİNAL BÖLÜMÜ KONUSU:

Suat ve Doğan'ın gizli buluşmalarında onları tekip eden Azer'in adamıdır. Azer Fatma'ya zarar gelmesini istemez ve onun için Doğan'ın bütün kirli işlerini ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Suat ve Doğan'ın gizlice fotoğrafları çekilir. Azer fotoğrafları savcı Canan'a gösteririr.

Canan bütün bildiklerini Rıza ve Dila'ya anlatır. Rıza artık kime inanacağını şaşırmış haldedir. Doğan'ın bu yaptıklarını yanına bırakmaz. Azer artık herkesle tek tek hesaplaşır. İlk önceliği Sultan'ın bütün kirli işlerini ortaya dökmektir. Dila'nın annesini öldürmekle suçlanan Sultan, bu sefer kendine nasıl bir çıkış yolu bulacaktır?

Dila Hanım final bölümüyle 25 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da Show'da...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler