MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 89. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Bu hafta yeni bölüm yok mu?

Diriliş Ertuğrul dizisi sevenler heyecanla yeni bölüm fragmanını bekliyorlar. Her zaman son bölümün arkasından yayınlanan yeni bölüm fragmanı bu hafta yayınlanmayınca akıllara "bu hafta yeni bölüm yok mu?" sorusunu getirdi. İşte Diriliş Ertuğrul 85. yeni bölüme dair detaylar ve TRT 1 yayın akışı...

Diriliş Ertuğrul 85. yeni bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Dizinin sıkı takipçileri yeni bölümün fragmanını heyecanla beklerken akıllarına bu hafta yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusu geldi. Diriliş Ertuğrul 85. yeni bölüm bu hafta yayınlanmayacak. TRT1 yayın akışında bu hafta Çarşamba günü UEFA Avrupa Ligi Final maçı yer alıyor. Bu yüzden Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ekrana gelmeyecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM ÖZETİ

Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea'dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan'ın casusunu yakalayarak Ertuğrul'ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul'lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul'lar Vasilius'un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin'i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan'ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır?

ALİYAR BEY'İN SON SÖZLERİ

Diriliş Ertuğrul son bölümde Aliyar Bey'in son nefesini vermeden önce Ertuğrul Bey'e söylediğ şu sözler izleyenleri gözyaşlarına boğdu. "Hayatın yükünü bırakmanın vakti gelmiştir Ertuğrul bey... bacım da obam da sana emanettir... Karacahisar'ı da, şehit olan yiğitlerimizin intikamını da almak sana düşer. Ertuğrul bey hakkını helal edesin gardaşım."

ASLIHAN'IN ERTUĞRUL BEY'DEN İSTEĞİ VE ERTUĞRUL BEY'İN YEMİNİ

Diriliş Ertuğrul son bölümde gözyaşları içinde toprağa verilen Aliyar Bey'in ölümü en çok kız kardeşi Aslıhan'ı etkiler. Babası Candar Bey'i kaybettikten sonra Aliyar Bey'in ölümü sonrasında Aslıhan, Ertuğrul Bey'e şöyle söyler:

- 'Ağabeyimin öcünü al Ertuğrul Bey... Obamdaki her alp, senin emrinde olacak. Tıpkı benim gibi...'

Ertuğrul Bey ise buna karşılık olarak şu şekilde cevap verir:

- Andım olsun ki, Vasilius'u şehitlerimizin kanında boğacam!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler