MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul sezon finali tarihi açıklandı

Üç sezondur TRT ekranlarında soluksuz seyredilen ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi, sezon finali yapıyor.

Tekden Film yapımcılığında, TRT ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç'in paylaştığı dönem dizisi Diriliş Ertuğrul, reyting rekortmenliğine kısa süreliğine ara vermeye hazırlanıyor.

SEZON FİNALİ 14 HAZİRAN'DA

Yaz tatiline girecek olan dizi, 91. bölümü ile 14 Haziran Çarşamba günü ekranlara veda edecek. 3. sezonu ile de soluksuz izlenen dizinin yeni sezonunda da köklü değişikliklerin olacağı belirtiliyor.

DİRİLİŞ OSMAN GELİYOR

İlk planlamalara göre, 3. sezonu ile final yapması tasarlanan dizi, gördüğü ilgi ile 4. sezona uzatılmıştı. Diriliş Osman adını alacak ve Ertuğrul Bey'den sonrasını anlatacak olan Diriliş Osman, yaz tatilinin ardından ekranlarda olacak. Her ne kadar yeni sezonda Engin Altan Düzyatan'ın olmayacağı da alınan haberler arasında olmuş olsa da, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ kişisel Twitter hesabında haberleri yalanladı.

3. SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Her ne kadar final bölümü ile ilgili ayrıntılar paylaşılmasa da, genel tahminler, Karacahisar kalesinin fethi ve Ertuğrul Bey'in uç beyi olarak göreve başlaması ile son bulacağı yönünde.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Vasilius Nikea'dan gelen büyük orduyla birlikte güç topladı ve Sultan'ın casusunu yakalayarak Ertuğrul'ları büyük bir tuzağa düşürdü. Ertuğrul'lar büyük zayiat verdi ve Aliyar ciddi bir ok darbesi alıp hayatını kaybetti. Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmış ve çocuk ters geldiği için doğum risk altına girdi. Ebeler ellerinden geleni yaparken, çocuğun akıbeti merak konusu oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler